Poze cu Irinel Columbeanu în spital. Cum se simte după ce i-a fost montat un stent

1 martie 2022 19:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a fost supus unei proceduri chirurgicale, în urma căreia i s-a montat un stent.

Fostul milionar a fost operat la Spitalul Elias din Capitală

Irinel Columbeanu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Începând cu data de 18 februarie, acesta a trecut prin momente grele. Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular și astfel a ajuns la spital. Însă, pentru că situația nu s-a îmbunătățit, medicii i-au montat un stent, în urma unei intervenții de angioplastie coronariană.

Când va fi externat Irinel Columbeanu

Fostul milionar a dezvăluit, recent, care mai este starea de sănătate, dar și cum se simte după operație. Irinel Columbeanu a anunțat că se simte bine, operația a decurs normal, iar în data de 2 martie va putea pleca din spital.

Mă simt bine, intervenția de ieri a fost ok. Recuperarea constă în dietă strictă și în renunțarea la vechile și nocivele obiceiuri”, a spus Irinel Columbeanu pentru Fanatik.ro, care publică și imagini cu omul de afaceri în spital.

Fostul soț al Monicăi Columbeanu a povestit și despre fiica sa, despre care a zis că a stat alături de el pe parcursul intervenției. Irina, fiind plecată în America la mama sa, i-a fost alături fostului milionar, cu ajutorului internetului, prin FaceTime.

Irina, ca și Monica, mi-a fost alături grație FaceTime-ului. Irina m-a sunat și a vorbit cu mine pe tot parcursul intervenției, s-a gândit că îmi este teamă. Am avut anestezie parțială, dar nu a fost o procedură foarte simplă, a declarat Irinel.

De asemenea, fostul milionar a mai fost încurajat și de colegii de salon, cu care s-a împrietenit în spital.

''Cei doi «colegi de celulă» din Chitila și Mogoșoaia, cu care m-am împrietenit în spital, m-au ajutat în această perioadă”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și relația cu Monica 

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor câțiva ani, iar împreună au o fetiță, Irina. Cei doi au fost implicați într-un scandal amoros, după ce au fost surprinși în timp ce făceau amor în baia unui restaurant. La 15 ani distanță, Irinel a recunoscut că a trecut prin momente dificile la acea vreme, despre care a preferat să nu vorbească în cartea sa.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe