Irinel Columbeanu, prins în jacuzzi cu femeia care l-a acuzat că a lăsat-o însărcinată

13 iunie 2022 5:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a comis-o din nou! După ce s-a jurat că nu a lăsat-o însărcinată pe Daiana Estera Duțu, ba chiar i-a aruncat un șir de jigniri foare dure, iată că afaceristul a revenit la sentimente mai bune și a plecat cu ea în vacanță, unde s-au răsfățat împreună într-un ciubăr cu apă caldă, pe înserat, într-o atmosferă romantică. 

Iri are lipici la femeile controversate, ba le urăște, ba le iubește, cert este că nu se poată lăsa de ele, mai ales că nici acestea nu-i dau pace.

Iată că Irinel a fost aruncat recent în mijlocul unui scandal de proporții, când o domnișoară pe nume Estera Duțu l-a acuzat că ar fi lăsat-o însărcinată în urmă cu opt ani, adică la puțin timp de la divorțul de Monica Gabor. 

Citește și: Irinel Columbeanu, acuzat că a lăsat o fată însărcinată. Reacția fostului soț al Monicăi Gabor

Columbeanu a fost total surprins de faptul că această femeie din trecutul său a reapărut din senin să-i tulbure liniștea, dar afaceristul a pus-o imediat la punct și părea că situația se clarificase și că fiecare își va vedea de treaba. Însă lucrurile nu au stat deloc așa, pentru că Irinel are o afinitate pentru idilele pline de dramatism și nu a putut rezista tentației de a face o mică ,,nebunie" așa că a căutat-o pe domnișoara în cauză, dar nu ca să o certe , ci dimpotrivă, ca să o ,,împace" și să îi propună o excursie de vis împreună, la munte. 

Citește și: Irinel Columbeanu o înjosește pe femeia pe care ar fi lăsat-o însărcinată! „O mitomană-nimfomană”

Columbeanu a luat-o de acasă pe Estera Duțu cu un bolid de lux

Estera Duțu a reacționa extraordinar de entuziasmată și a lăsat totul pentru a-l urma pe Iri în vacanță. Imaginile care au apărut cu cei doi sunt de-a dreptul uimitoare și confirmă că, într-adevăr, singurul viciu al lui Irinel sunt ,,fetele rele". Afaceristul a reușit să o ,,îmblânzeazcă" vreme de câteva zile pe blondină și au petrecut câteva zile pline romantism alături. Cei doi au fost surprinși în timp ce făceau baie într-un jacuzzi, adică un ciubăr cu apă, confecționat din lemn, într-un peisaj montan de vis, în liniștea serii, așa cum dovedesc și imaginile publicate de CanCan

Se pare că înainte de a pleca spre munte, Irinel Columbeanu a luat-o de acasă pe Estera Duțu într-un bolid, iar blondina zâmbea și era extraordinar de bucuroasă că afaceristul a decis să facă pace cu ea

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe