Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink, în America: „M-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că...”

18 noiembrie 2023 10:37   Vedete românești

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a lăsat în urmă trecutul de la Izvorani și trăiește o viață luxoasă în America, alături de Mr. Pink, bărbatul cu care se iubește de mai bine de 10 ani și care i-a devenit soț anul trecut. Deși l-a dat demult uitării pe Irinel Columbeanu, cei doi sunt nevoiți să păstreze legătura prin prisma Irinei, fetița pe care o au împreună și care locuiește alături de mamă și partenerul său, pe care fostul milionar l-a și cunoscut. 

În urmă cu ceva timp, invitat într-un podcast, Irinel Columbeanu dezvăluia faptul că l-a cunoscut personal pe Mr. Pink. Prima lor întâlnire nu a decurs prea bine, căci afaceristul chinez l-a certat pe fostul milionar de la Izvorani, în timp ce se aflau într-o parcare. 

Irinel Columbeanu, despre prima întâlnire cu Mr. Pink 

Fostul milionar care acum se află într-un azil de bătrâni mărturisea în urmă cu doar câteva luni că l-a cunoscut pe actualul soț al Monicăi Gabor. S-au întâlnit în America, în anul 2016, iar o altă revedere a avut loc un an mai târziu. 

În 2017, când se discuta plecarea Irinei la mama ei, tatăl ei a fost nevoit să dea din nou ochii cu Mr. Pink, cel care l-a și mustrat pentru faptul că nu era de acord ca adolescenta să plece de lângă el. A încercat să îl convingă pe Irinel de faptul că este necesar pentru Irina să crească într-un mediu benefic pentru creșterea și evoluția ei. 

„Viorel Grigoriu: De Mr. Pink ce spuneți? 

Irinel Columbeanu: Mr. Pink e un om foarte ok. Am reușit să-l cunosc. 

Viorel Grigoriu: Cum? 

Irinel Columbeanu: Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017. În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Mai multe