Iulia Vântur te cucerește instant! Uite cum a apărut la un eveniment

18 mai 2022 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Vântur face din nou ravagii în India. Frumoasă vedetă a strălucit la evenimentul de lansare a unei noi colecții de bijuterii, iar imaginile postate în spațiul online te lasă fără cuvinte. 

Iulia Vântur face furori în India

Fosta prezentatoare de la Pro TV a devenit o adevărată regină la Bollywood. Îndrăgita vedetă nu i-a furat doar inima starului Salman Khan, ci tuturor indienilor. Recent, Iulia a reușit din nou să fascineze pe toată lumea, cu o apariție spectaculoasă. 

Pe lângă muzică și filme, Iulia Vântur este imaginea unui brand de bijuterii din India. Recent, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a avut un eveniment strălucitor. Luni, ea a participat la lansarea unei colecții dedicate mireselor. 

Citește și Prețul astronomic pe care îl cere Iulia Vântur la un concert de-al ei

Iulia Vântur a anunțat evenimentul pe contul său de Instagram, unde a publicat și un video splendid, cu ea îmbrăcată ca o mireasă, din India, plină de bijuterii extravagante și voluminoase. Printre persoanele care i-au admirat apariția s-a numărat și Andra, care n-a ezitat să-i ofere un like.

Iulia Vântur, apariție sclipitoare la un eveniment din India

În imaginile din clipul făcut public pe rețeaua de socializare, Iulia arată răvășitor. Ca o adevărtă regină de la Bollywood, fosta vedetă de la Pro TV poartă inele, coliere, cercei și brățări sclipitoare. Apariția ei este, ca de obice, una spectaculoasă și a strâns o mulțime de complimente și aprecieri pe contul ei. 

De mai bine de 2 ani, frumoasa Iulia Vântur este imaginea unui brand de bijuterii din India. Ea a anunțat cu multă pasiune parteneriatul pe pagina s-a Instagram.

“Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Mă bucur să fiu chipul pentru studio6jewels, proiectată de Parul Khanna. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând. Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși”, scria Iulia Vântur pe rețeua de socializare, când a anunțat asocierea cu acest brand, conform Libertatea.

Citește și Iulia Vântur l-a trădat pe Salman Khan? Care este de fapt primul actor indian care i-a furat inima

Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu zece ani în India, iar cariera ei a exlodat de atunci. Se vehiculează chiar că frumoasa prezentatoare ar fi ajuns milionară. Vedeta nu duce lipsă de concerte și este dorită des în filme și reclame. După ce i-a cucerit inima actorului Salman Khan, fosta vedetă de la Pro TV a devenit o regină la Bollywood.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe