Larisa Udilă, gafă colosală! Ce greșeală gramaticală a făcut în văzul tuturor

29 februarie 2024 9:25   Vedete românești

Larisa Udilă, cunoscut influencer și vedetă TV, a făcut o greșeală gramaticală colosală. Într-o postare pe platforma Instagram, Larisa Udilă și-a anunțat fanii cu privire la un eveniment special de 1 Martie, marcând sărbătoarea Mărțișorului. Cu toate acestea, greșeala gramaticală a atras atenția tuturor. În loc să scrie "ia-ți grupul de prieteni", a optat pentru "i-ați grupul de prieteni". Desigur, utilizatorii rețelei sociale nu au ezitat să observe și să comenteze. 

„Abia aștept să ne întâlnim de 1 martie de mărțișor. O să fie un meet de neuitat promit. Vă aștept într-un număr cât mai mare și am pregătite multe surprize. I-ați grupul de prieteni și veniți la Mall Vitan - Bebe Tei și veți primi mărțișorul din partea mea", a scris Larisa Udilă pe contul său de Instagram.

Cine este Larisa Udilă

Larisa Udilă a activat în diverse domenii precum modelingul, televiziune, dar și în zona de online. Născută la București pe 30 aprilie 1997, ea a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ) la Academia de Studii Economice București. De-a lungul carierei sale, Larisa a fost participantă în sezonul 1 al emisiunii Bravo, ai stil! și a obținut locul 2 la Miss Univers România în 2017.

Viața personală a vedetei

Într-un cuplu cu fotbalistul Alexandru Ogică din 2014, Larisa și-a continuat povestea de dragoste și s-a soldat cu o logodnă, iar apoi cu căsătoria în anul 2021. Ceremonia, desfășurată într-un loc idilic lângă lac, a avut loc în timpul unei perioade speciale pentru Larisa, care era însărcinată în ultimul trimestru. Cei doi au format o familie frumoasă, iar nașii de cununie au fost Nicole Cherry și soțul ei, iar nașii fiului Milan au fost chiar cei care au botezat-o pe Larisa.

Larisa Udilă l-a adus pe lume băiețelul Milan în 2021, însă experiența nașterii nu a fost lipsită de complicații. Aceasta a dezvăluit că a suferit de depresie postnatală, o perioadă dificilă care a durat aproximativ o lună și jumătate

Mai multe