De tot râsul! Larisa Udilă îi modifică dantura soțului în fotografiile din social media. Gafa uriașă a dat-o de gol!

Larisa Udilă, pe care cei mai mulți dintre noi o vor recunoaște de la emisiunea „Bravo, ai stil”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alexandru Ogică. Cu toate acestea, potrivit unui profil faimos de pe Instagram, se pare că cei doi au fost protagoniștii unei gafe de tot râsul!

Imaginea care ar fi prelucrată / foto: Instagram/Pamflet Media Influencer
Imaginea care ar fi prelucrată / foto: Instagram/Pamflet Media Influencer

Mai mult ca sigur că cei mai mulți dintre noi vom recunoaște numele Larisei Udilă, faimoasă pentru prezența ei din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alexandru Ogică, cei doi fiind căsătoriți încă din anul 2018. Cu toate acestea, Larisa Udilă și Alexandru Ogică se cunosc încă de când erau copii, iar acum au ajuns să formeze o familie frumoasă, fiind printre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Însă, potrivit unui profil faimos de pe Instagram, se pare că cei doi au fost protagoniștii unei gafe de tot râsul!

Ar fi vorba despre profilul anonim de pe Instagram numit Pamflet Media Influencer, care pune în atenția publicului fiecare lucru fals pe care îl spune sau face vreo divă din țara noastră. Iar potrivit celor din spatele acestui grup, Larisa Udilă ar fi făcut o gafă uriașă, de tot râsul! Mai precis, vedeta ar fi vrut să retușeze puțin dantura soțului ei într-o poză, însă se pare că talentul ei pentru Photoshop lasă de dorit! În loc să albească dinții soțului, Larisa Udilă a înlocuit cu totul dantura acestuia, acest lucru fiind evident în imagine, potrivit paginii de Instagram.

Larisa Udilă a mai fost în vizorul acestei pagini

Se pare că dantura falsă aplicată soțului nu este singurul motiv pentru care cei de la Pamflet Media Influencer au luat-o în vizor pe Larisa Udilă. După cum poate știți, aceasta vinde online blugi despre care spune că sunt produși în colaborare cu o firmă românească. Desigur, prețurile sunt unele extrem de piperate, iar nu multă lume își permite să achiziționeze astfel de blugi „de firmă”.

image

Cu toate acestea, potrivit paginii de Instagram, se pare că originea blugilor este mult mai comună. Ei ar fi cumpărați la un preț mult mai mic, de pe site-ul AliExpress, iar Larisa Udilă i-ar vinde apoi ca fiind lansați de ea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
 Adina Postelnicu din trupa Heaven este foarte legată de nepoțelul ei, Maxim, fiul surorii sale, Roxana
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
florin piersic 5 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net