Ce etnie are Larisa Udilă. A recunoscut totul, după ce a fost jignită pe internet

Ultima actualizare:

Larisa Udilă a recunoscut ce etnie are în urma unor jigniri rasiste primite pe internet de la un urmăritor! Click! îți spune toată povestea!

larisa udila png

Frumoasa influenceriță Larisa Udilă duce o viață de vis, cel puțin așa reiese din postările de pe rețelele de socializare. Are succes, are o familie împlinită și se bucură de vacanțe de lux. Ce să îți dorească mai mult? Chiar Larisa a recunoscut fanilor în nenumărate rânduri că nu există suficiente cuvinte pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce are. O asemenea viața poate atrage o mulțime de păreri și comentarii, mai ales când ai curajul să te expui public. Asta i s-a întâmplat recent și Larisei Udilă, care s-a confruntat cu comentarii rasiste.

Comentarii rasiste la adresa Larisei Udilă

Frumoasa influenceriță se află în vacanță în Japonia alături de soțul său Alexandru Ogică și fiul său Milan. Aceasta a reușit să viziteze țara în care și-a dorit să ajungă încă de mică și evident, nu a ratat ocazia de a-și împărtăși bucuria alături de cei peste 450 de mii de urmăritori de pe Instagram. Pe lângă o mulțime de clipuri și poze alături de familia sa, Larisa a avut curaj să posteze o poză incendiară din dormitor în care apare goală și acoperită doar de cearșafuri, în timp ce își îmbrățișează soțul. Postarea a stârnit imediat un val de reacții din partea internauților care mai de care mai aprinse. În timp ce unii i-au lăudat curajul și s-au bucurat pentru experiența sa, alții în schimb, nu s-au putut abține de la comentarii răutăcioase.

image

În valul de reacții s-a regăsit și un comentariu cu tentă rasistă la adresa Larisei: „Haaha!!!😂😂😂 Penibilă/penibili. Se vrea a fi din clanul Kardashian. Etnia o recomandă".

Larisa a reacționat imediat la comentariu și a recunoscut că este de etnie rromă, replicând că i se pare rușinos să mai existe persoane rasiste în 2023.

„Chiar mi-aș dori să fac parte din acel clan, să fiu billionaire. Mă recomandă etnia, normal. Nu ai vazut nici acum că cele mai talentate persoane din orice industrie sunt de etnie?😂 eu nu pot să cred ca mai există rasiști în 2023, este rușinos".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net