Larisa Udilă a pozat goală-pușcă lângă Ogică! Imaginea intimă a uimit pe toată lumea

Goală de orice prejudecată, Larisa Udilă trăiește prin toți porii sentimentul de iubire față de partenerul și tatăl copilului ei. Larisa și Ogică nici nu au aterizat bine în Tokyo, căci și-au permis să se iubească așa cum au știut mai bine, având grijă să își încânte fanii cu cea mai sexy fotografie. 

Larisa Udilă s-a fotografiat nud în vacanța din Japonia / foto: social media
Larisa Udilă s-a fotografiat nud în vacanța din Japonia / foto: social media

Dezbrăcată-pușcă, fosta concurentă de la ,,Bravo ai stil!” s-a fotografiat goală, acoperită cu un cearșaf alb, cuibărită în pat lângă bărbatul iubit, după ce a primit cel mai frumos cadou de ziua sa: o vacanță în Japonia, alături de Ogică și băiețelul lor. 

Larisa Udilă nu încetează să își surprindă fanii cu cele mai hot fotografii! 

Pe contul de Instagram al influenceriței, la o simplă accesare, ultima postare o înfățișează pe ea dezbrăcată, în pat, alături de Ogică. Se pare că frumoasa brunetă știe cum să capteze atenția altor utilizatori ai rețelelor de socializare, fotografiile nud fiind unele menite să stârnească admirația bărbaților și, posibil, invidia femeilor. 

„Dar asta este dovada că orice iți dorești poate deveni realitate!”

Cea mai mare bucurie a unei persoane este ca, la un moment dat, să reușească să își îndeplinească una dintre cele mai arzătoare dorințe din copilărie. Cu ocazia zilei sale de naștere, Larisa Udilă nu și-a dorit nimic altceva decât să viziteze Japonia, țara pe care visa să o cunoască încă din copilărie. 

Ani mai târziu, când viața ei a prins contur, frumoasa brunetă și-a luat copilul și bărbatul și a zburat până în Japonia. Vizibil emoționată și fericită, Larisa Udilă a exprimat în cuvinte bucuria pe care a simțit-o imediat după ce a ajuns în Japonia. 

Larisa Udilă împreună cu soțul și copilul lor / foto: Instagram
Larisa Udilă împreună cu soțul și copilul lor / foto: Instagram

„Trăiesc un vis pe care vreau să îl împărtășesc cu voi aici, pe Instagram. De când eram copil speram să ajung în Japonia și, realist, nu am crezut vreodată că voi reuși. Mi se părea atât de inaccesibil totul de la orele petrecute în avion și până la partea financiara.

Dar asta este dovada că orice iți dorești poate deveni realitate! De ziua mea, mi-am dorit să fiu aici. Am ajuns puțin mai tarziu, dar la timp pentru cel mai frumos festival din lume. 🤍

Abia am aterizat de câteva ore și mă simt de parcă aș fi într-o altă lume!😭”, povestea Larisa Udilă pe Instagram, la scurt timp după aterizarea în Japonia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner ramona manole png
După un duel dur cu Zanni, Ștefania Ștefan a fost eliminată de la „Survivor All Stars 2024”
reghecampf si corina caciuc jpg
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net