Cum arată cel mai ciudat pom din România. Face și mere și pere în același timp, iar imaginile au devenit virale! VIDEO

Cu toții suntem obișnuiți cu pomii fructiferi, poate chiar că avem norocul de a avea propriul nostru teren, unde avem și grijă de astfel de pomi. Meri, peri, sau chiar și portocal, asemenea pomi sunt ceva complet banal pentru orice persoană de pe glob. Însă, există și tipuri de pomi fructiferi extrem de bizari, despre care doar foarte puțină lume a auzit! Un asemenea caz vine chiar din România, unde există un pom care face atât mere, cât și pere!

Deja fiecare dintre noi putem spune că suntem obișnuiți cu pomii fructiferi, poate chiar ne numărăm printre cei care au norocul de a avea propriul nostru teren, unde avem și grijă de astfel de pomi. Meri, peri, sau chiar și portocal, asemenea pomi sunt ceva complet banal pentru orice persoană de pe glob. Însă, există și tipuri de pomi fructiferi extrem de bizari, despre care doar foarte puțină lume a auzit! Un asemenea caz vine chiar din țara noastră, unde există un pom care face atât mere, cât și pere! 

Iar dacă vă gândiți că un astfel de pom trebuie să fie o nouă invenție a cercetătorilor, fiind vobra despre ceva complet artifical, care crește doar în laboratoare, ei bine, vă înșelați! Acest lucru este posibil datorită unei tehnici folosite de către mulți oameni de pe glob, inclusiv din România! Iar imaginile cu acest pom spectaculos, care oferă atât mere, cât și pere au fost postate chiar de către influencerița Sînziana Iacob!

Pomul din România care face mere și pere în același timp

Se pare că totul se datorează unei tehnici cunoscute printre experți drept altoire prin despicătură, iar aceasta nu se rezumă doar la mere și pere! Puteți folosi orice fel de pomi fructiferi doriți, iar rezultatele ar trebui să fie aceleași!

După cum ne putem imagina cu toții, această metodă ce oferă pomi fructiferi hibrizi este extrem de folositoare pentru cei care au la dispoziție un spațiu limitat, unde nu au cum să planteze prea mulți copaci!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net