Laura Cosoi, ipostază fabuloasă în lenjerie intimă, în luna a noua de sarcină

15 iunie 2022 8:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Cosoi, 40 de ani, este o mămică care radiază de fericire, mai ales că în scurt timp o va aduce pe lume pe cea de-a treia fiică. Actrița a publicat o fotografie extrem de specială, în care se înfățișează fanilor în lenjerie intimă din dantelă, deși este însărcinată în luna a noua. 

Vedeta a transmis un mesaj puternic tuturor viitoarelor mămici, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Laura Cosoi a mărturisit că este într-un continuu proces de acceptare a transformărilor prin care trece corpul ei în timpul sarcinii. Actrița mai are două fiice cu soțul Cosmin Curticăpean, iar acum cuplul o așteaptă pe ce de-a treia fetiță să le bucure sufletele.

Nu e de ratat nici: Laura Cosoi, atac la Smiley: «Mă simțeam bărbatul din relație. Am devenit femeie după ce am fost cu soțul meu»

Laura Cosoi a apărut pe rețelele de socializare în lenjerie intimă din dantelă, de culoare neagră, cu un machiaj foare discret și cu un ,,accesoriu" de bază, burtica de gravidă în luna a noua. Artista și-a lăsat pletele blonde ondulate să-i cadă pe umeri și a radiat de feminitate și senzualitate discretă. Laura și-a lăsat la vedere micile imperfecțiuni ale tenului și ridurile de expresie, care-i confereau și mai multă carismă. 

Interesant de știut și: Cum ţine Laura Cosoi sub control kilogramele în plus, de când e însărcinată

Artista s-a confesat urmăritorilor de pe Instagam că se confruntă transformări ale corpului pe care le întâmpină orice femeie gravidă și a dat de înțeles că este vorba de un proces firesc care trebuie nu numai acceptat, ci și îmbrățișat și celebrat ca atare. Maniera în care Laura și-a arătat recunoștința față de viitorul statut de mamă a trei copii a fost prin postarea a mai multor imagini în care își arată burtica în toată splendoarea. 

,,Despre cum ma impac cu transformarile corpului pe parcursul sarcinii", a scris ea poe paginile de socializare. 

Laura Cosoi, atac subtil la Smiley

Laura Cosoi a făcut recent o declarație destul de controversată în podcastul lui Mihai Morar, în care a lovit subtil în fostul iubit, artistul Smiley, cu care a fost într-o relație vreme de 6 ani. Actrița a declarat că nu s-a simțit cu adevărat femeie în nicio relație pe care a avut-o până la soțul ei actual, Cosmin Curticăpean. 

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe