Legătura neștiuta dintre Oana Lis și Cătălin Măruță. Soția lui Viorel Lis a vrut să se afle de la ea!

1 decembrie 2022 8:59   Vedete românești

Ieri, Cătălin Măruță a invitat-o în emisiunea sa de la Pro TV pe Mara Bănică. Printre lacrimi, jurnalista a povestit totul despre drama pe care a trăit-o în ultima perioadă: moartea tatălui său. Impresionată de gestul pe care moderatorul l-a făcut față de ea după ieșirea din direct, a postat un mesaj emoționant. Oana Lis a redistribuit postarea Marei Bănică, scoțând la iveală detalii neștiute despre relația sa cu Măruță. 

După ce Mara Bănică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, jurnalista a fost complet impresionată de atitudinea pe care a avut-o moderatorul față de ea. 

Au ieșit din direct, iar acesta a îmbrățișat-o și a consolat-o, mai ales pentru perioada grea pe care o traversează în acest moment, după pierderea tatălui său. 

Mara Bănică, mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță

Pe contul ei de Facebook, Mara Bănică a postat o fotografie cu ea și Cătălin Măruță, în care ea plânge, iar moderatorul de la Pro TV o îmbrățișează, alături de un mesaj extrem de emoționant.

„N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar mi-a fost dat să o găsesc la oameni...”, a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook, în dreptul fotografiei în care Cătălin Măruță o îmbrățișează.

Emoționată de rândurile citite la Mara Bănică, Oana Lis a distribuit postarea jurnalistei și  a postat și ea, la rândul său, un mesaj despre Cătălin Măruță.

Citește și - Oana Lis oferă consultații la reducere: „5 ședințe la 200 de lei”

Soția lui Viorel Lis a scos la iveală relația pe care o are cu Măruță. Aceasta a mărturisit că soțul Andrei a plătit pentru Viorel ședințe de terapie, lucru pe care, până acum, l-a ținut secret. 

„Chiar așa e, Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel. Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta. MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV.

Dar simt să-l dezvălui ca să știți că există oameni minunați pe lumea asta și în showbiz, cum se zice. E important să simți că ai un sprijin undeva, la greu. Nu mulți oameni se oferă să-ți fie aproape în momentele dificile din viață. Îl respect maxim și pe tine, Mara Bănică, te iubesc ca pe cineva din familie”, a scris Oana Lis, la postarea pe care a distribuit-o cu Mara Bănică. 

Tatăl Marei Bănică a murit infectat cu COVID-19

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Mara Bănică a vorbit despre pierderea tatălui său. Jurnalista a mărturisit că momentul în care a ajuns acesta la spital a fost unul critic, iar ea a fost conștientă de faptul că nu va mai trăi.

„A răcit. M-am dus, i-am dus medicamente. Era răcit, spunea că l-a tras curentul. A scos câinele, totul normal. Într-o zi m-a sunat mama și mi-a zis că nu s-a mai putut îmbrăca, că a chemat ambulanța. Am mers acolo repde, erau două ambulanțe la el. Respira doar 25% și a ajuns direct la Floreasca. I-au făcut testul covid, iar la 24 de ore, când a ieșit testul și a aflat că e negativ a ajuns intubat la ATI.

Mi-a dat Dumnezeu înțelepciune. Nu i-am ascuns mamei, a știut la fiecare pas ce se întâmplă cu tata. Deși nu știam asta, conștientizam că e foarte foarte grav și că nu va mai trăi. Tatălui meu îi e mai bine acolo, nu s-a dus la rău. Răul e aici, pentru noi. Dacă depășești barierele, jalea și înțelegi viața așa cum e, poți merge mai departe”, a mărturisit jurnalista. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe