Lidia Buble, din nou îndrăzneață pe Instagram! S-a îmbrăcat în latex

11 martie 2022 21:03   Vedete românești

Lidia Buble a revenit în forță pe Instagram, după o perioadă de pauză. Mulți au crezut că solista a trecut atunci prin momente dificile și de aceea ar fi renunțat la rețelele de socializare, însă artista a explicat că a avut nevoie doar de un mic „detox”, iar imaginile recente publicate pe contul acesteia confirmă situația!

Lidia Buble a revenit la imaginile senzuale pe care obișnuia să le publice pe rețelele de socializare. După ce a ales să își șteargă toate pozele, cântăreața pare acum că a făcut doar loc pentru altele, la fel de îndrăznețe! 

Lidia Buble, din nou îndrăzneață pe Instagram

Lidia Buble a îmbrăcat un costum de latex, format din top și fustă, mulate pe corp, completat cu o pereche de mănuși lungi până peste coate, din același material. Cântăreața și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare și o pălărie neagră.

Topul ales de artistă este unul cu un decolteu cuprinzător, astfel că Lidia și-a etalat din nou formele, pe rețelele de socializare. 

Lidia Buble a revenit în mediul online de curând, cu forțe proaspete, se pare. Cântăreața și-a surprins admiratorii și cu o schimbare de look, vopsindu-și părul șaten și renunțând la blondul cu care ne obișnuise. Iar acum, cele mai recente imagini o arată și într-o ipostază senzuală, exact așa cum obișnuia să pozeze și înainte de pauza de „detox”.

De ce a lipsit Lidia Buble de pe rețelele de socializare

Un milion și aproape jumătate de prieteni care mă urmăresc pe Instagram și le mulțumesc că sunt acolo, dar e adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia.

Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani!

M-au întrebat și frații mei: Ce ai cu noi? Nu e nimic personal, am vrut să dau unfollow la toată lumea! Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea, că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, a declarat recent Lidia Buble, la Radio ZU.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe