#Exclusiv Click!

Lidia Buble e fericită! Ce se întâmplă în viața artistei: „Sunt ca un copil…”

11 septembrie 2023 14:03   Vedete românești

Lidia Buble (30 de ani) a avut mari emoții când a urcat pe scena Forza ZU de la Brașov sâmbătă seara. 

“Nu pot să mă simt decât foarte onorată să fiu aici alături de atâția oameni faini… De fiecare dată când urmează să urc pe scenă la Forza ZU am impresia că mă mărit. Așa de mari sunt emoțiile!”, a fost sinceră artista atunci când a povestit ce a încercat-o la evenimentul care a strâns peste 24 de artiști în Piața Sfatului de la Brașov, fiind un adevărat fenomen în muzică românească.

În plus, artista ne-a povestit pentru Click! cât de concentrată a trebuit să fie, cum stă cu dieta și sănătatea, ce șotii mai fac nepoții dar și cât este de fericită acum! 

Lidia, cum ți s-a părut la Forza Zu, cum a fost pe scenă?

A fost "țâță de mâță" cum zicem noi în Ardeal, foarte fain. Emoțiile  într-adevăr au fost la maximum dar au fost constructive. Au fost emoții din mai multe puncte de vedere. Am schimbat show-ul, cu varainta nouă a fost pentru prima dată când am cântat pe o scenă atât de mare. Am avut show cu dansatoare, îmi era frică să nu uit pașii. Trebuia să mă concentrez și să cânt bine, să le zâmbesc oamenilor, emoțiile au fost constructive.

Ce surprize ne pregătești pentru această toamnă?

Toamna aceasta o să vin cu un single foarte fain. Este vorba de o piesă foarte-foarte veche pe care eu am refăcut-o. Nu vă zic care pentru că vreau să vă fierb puțin la foc mic dar o să vă placă. Este o piesă care cu siguranță o să fie pe buzele tuturor și mai departe mă voi ocupa de album care urmează să fie lansat  la începutul anului viitor, februarie-martie, pe acolo.

Ce mai faci cu nepoții care se țin de șotii cu tine?

Da, iubirile! Mi-au făcut pagubă și cu papuci și cu genți și cu bani! Dar știi cum,  astea sunt nimicuri! Atâta timp cât eu mă încarc cu dragoste de la ei și cu energie,  dacă îmi cer, le dau și sufletul!

Ai avut niște probleme cu un piercing de la ureche...

Da, aveam niște amețeli! Eu în primă fază am crezut că am vertij și am fost la un control, am început să iau tratament și nu-mi trecea. M-am dus la doctor și mi-a zis că este din cauza piercingului. Între timp se formase și o mică bubiță, nu era nimic grav că puteam să fac tratament, să se vindece și încă să port piercingul dar l-am scos pentru că aveam niște amețeli foarte mari  și cele mai urâte erau pe timp de noapte și nu înțelegeam  de ce. Mă trezeam din somn din cauza amețelilor. Bine că l-am scos și așa nu puteam să țin bine pe urechi căștile la concerte. Cum zice mami: "Mândria și prostia se plătesc!" (râde).

Ți-au mai dat bătăi de cap și alte probleme de sănătate?

Slavă Domnului sunt sănătoasă tun! Da, am intoleranță la lactoză, la gluten, alergie la ambrozie, la praf, la parfum, în soare. Sunt multe dar toate astea eu am observat că au venit  când m-am mutat în București, când eram la Deva  nu aveam nimic, eram perfect sănătoasă. De când am venit la București, probabil că din cauza poluării sau nu știu ce s-a întâmplat, probabil și vârsta…

În perioada asta de toamnă  ești mai atentă la alimentație, detox, diete?

Eu sunt în general foarte atentă la alimentație pentru că alimentația este factorul principal pentru un corp sănătos. După care  vin sportul, masajul și alte cele, dar,  da,  încerc să fac sport cât de mult pot, mai ales după ce mai calc și eu strâmb câteodată și mai mănânc fastfood sau altele. Mai fac masaj, plimbări prin parc,  dar cea mai mare grijă trebuie să o avem la alimentație. Mi-e greu și mie uneori dar când mă gândesc că trebuie să urc pe scenă și să mă vadă publicul frumoasă, îmi piere orice poftă.

La ce poftești cel mai tare?

La dulce. Sunt ca un copil. De când mă știu am fost foarte pofticioasă și cred că așa o să și mor, pofticioasă!

 Pe plan personal ești liniștită, fericită, împlinită?

Sunt foarte  bine! Fericită, liniștită, înconjurată numai de oameni frumoși și îi mulțumesc lui Dumnezeu!

Mai multe