„Sunt foarte tristă”. Probleme mari pentru Lidia Buble. Cu ce situație neplăcută se confruntă artista

Lidia Buble (30 de ani) și-a luat câteva zile de vacanță și a fugit acasă, la Deva. Acolo artista are timp să stea în sânul familiei, să mănânce mâncare bună, pregătită de mama ei care i-a lipsit, să se joace și să petreacă mai mult timp cu nepoții săi, dar și să stea pe Instastory și să povestească cu fanii.

Și în timp ce își ținea admiratorii la curent cu ce mai face, Buble le-a mărturisit acestora că a descoperit, recent, că are o problemă cu ultimul piercing pe care și l-a pus la urechea dreaptă.

„O să plâng, e preferatul meu”

Apropo! Sunt foarte tristă, pentru că acum jumătate de oră am aflat o chestie ce m-a întristat! Aici, la piercingul ăsta pe care îl am aici în ureche, este piercingul meu preferat, pentru care am îndurat cea mai multă durere, deci a fost ceva ce nu am cum să vă explic în cuvinte, s-a format acolo ceva și nu știu dacă o să trebuiască să-l scot. Eu n-am știut că am așa ceva. Am făcut o poză, nu vreau să vă arăt că nu îmi place, nu arată prea bine, dar sper să nu trebuiască să-l scot. O să plâng, e preferatul meu și m-am chinuit prea mult cu el. Și chestia asta s-a format acum, recent, pentru că luna trecută nu o aveam. Chiar l-am îngrijit foarte bine dar am auzit că se mai fac astfel de chestii după operații sau după piercinguri. Dacă ați trecut prin așa ceva, să-mi ziceți. Nu știu cum se vindecă sau ce pot să fac cu el…”, a mărturisit, Lidia Buble, după ce a descoperit că are probleme cu piercingul, care cel mai probabil s-a infectat.

Cântăreața adoră piercingurile și și-ar mai fi dorit să își mai facă vreo două-trei, însă dacă are astfel de probleme, și acestea se infectează după o anumită perioadă, Lidia Buble spune că deja s-a lecuit, pentru că nu este la prima problemă de acest gen.

„Apropo de piercinguri, cred că m-am lecuit de ele, pentru că eu am mai avut unul. Dacă vă aduceți aminte, ultima dată când am fost în Miami, mi-am mai făcut unul, aici, sus, la ureche. Măi, oameni buni, mi s-a infectat, am ajuns la urgență, mi-a dat 10 zile de antibiotic și pastile și cremă. Nu a trecut, s-a făcut și mai rău! Aveam urechea ca de elefant, l-am implorat pe doctor să mă adoarmă, să vină să facă orice, numai să nu simt că mi-l scoate pentru că, imaginați-vă, îmi venea să urlu de durere, nu suportam numai când îmi atingea o șuviță de păr urechea, dar să-mi sucească acolo, să-mi scoată piercingul. Și mai aveam de gând să mi fac vreo 2-3, dar nu cred că mai e cazul pentru că, din câte văd, urechile mele sunt foarte sensibile și nu acceptă piercingurile. Oricum și găurile principale pentru cercei mi le-am făcut abia la 20 de ani, adică cu 10 ani în urmă, să ne înțelegem!”, a mai povestit Lidia Buble, fricoasă din fire.

Ce boacăne au făcut nepoții cu papucii ei de firmă

Aflată în compania nepoților săi după care se topește, Lidia Buble are parte și de peripeții cu ei. A vrut să meargă duminică, la biserica aflată peste drum de casă, dar mai întâi o ploaie și o vijelie au ținut-o „prizonieră” acasă, după care, când ar fi putut să plece spre biserică… nu și-a mai găsit încălțările. Motivul? Unul dintre nepoți i le-a ascuns atât de bine, încât le-a găsit în…găleata cu soluție de spălat pe jos.

„Asta-i treaba când ai nepoți! Niciodată nu știi ce se întâmplă!”, a mai spus Lidia Buble, încercând să își certe, fără succes, nepotul mai mic.

„Am căutat papucii peste tot, în wc, în congelator, în frigider, că așa au obiceiul să ascundă lucruri. Erau în găleata plină cu soluție de spălat pe jos!”, a încheiat, cumva amuzată de situație artista, sperând totuși ca papucii ei de firmă să nu aibă prea mult de suferit în urma acestei situații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net