Lidia Buble, imagini sexy din vacanță. Artista și-a expus formele și a înnebunit bărbații

Ultima actualizare:

Lidia Buble (30 de ani) și-a permis o minivacanță în Italia, acolo unde a preferat să se deconecteze, preț de câteva zile, de activitățile sale profesionale intense, mai ales că o așteaptă un sezon plin, dar și lansarea unui single nou, o piesă latino cu un super artist internațional, Lidia Buble feat. Lenier, „Robandote un beso”.

În Italia, Buble s-a bucurat de o priveliște de vis în Portofino, a afișat o siluetă de invidiat, ținute superbe, asortate la genți de mii de euro, rochii purtate fără sutien și un inel interesant, pe deget, care i-a pus fanii pe jar. Se pare că relația artistei cu omul de afaceri, Horațiu Nicolau, merge ca pe roate. Frumoasa artistă a postat și câteva fotografii îndrăznețe cu ea la plajă, care au adunat aproape 30.000 de aprecieri.

„Pentru că am început vara în forță, cu multe evenimente, urmează și o super lansare, mi-am luat o mini vacanță pentru a mă relaxa, odihni și a mă încărca cu forțe proaspete, pentru ceea ce continui să fac cu atâta pasiune”, ne-a povestit Lidia Buble.

Cum se menține Lidia Buble într-o formă fizică de invidiat

Lidia Buble se mândrește cu corpul ei, iar asta se vede cu ochiul liber, pentru că artista poartă ținute cât mai sexy. Cântăreața nu este adepta dietelor, însă obișnuiește să mănânce multe salate, pește, legume și fructe de mare, pentru a nu avea probleme cu greutatea.

„Nu ține dietă și nici cură, pur și simplu are grijă mare la ce mănâncă, ea nu consumă carne decât foare rar, obișnuiește să mănânce pui, foarte multe salate, fructe de mare, pește, legume. A reînceput să meargă la sală și face masaj cu bambus de ani buni!", ne-a mărturisit o apropiată de-a artistei.

Își iubește foarte mult familia

 Lidia este foarte apropiată de familia ei numeroasă. Vedeta are acasă 10 frați, ea fiind cel de-al patrulea copil al familiei. Buble s-a declarat dependentă de familia ei și obișnuiește să meargă acasă ori de câte ori îi permite programul.

„Mă topesc de dorul alor mei. Sunt dependentă de părinții mei, acasă mă simt cel mai bine, acolo îmi încarc bateriile. De câte ori am ocazia plec acasă, chiar și pentru câteva ore, sunt o persoană foarte familistă și îmi place să petrec timp cu ei. Noi, în familie, avem o vorbă: „Nimic fără Dumnezeu! Și ne ghidăm după acest lucru în viață! În permanență ne place să îl punem pe Dumnezeu înainte de toate, în toate planurile noastre!", a mai spus Lidia Buble.

Se vede mamă oricând

De aceea, solista spune că s-ar vedea și ea mămică, la rândul ei, și e deja pregătită pentru asta.

Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie", a mai completat, vedeta. anul trecut, pentru Click!

Cea mai cunoscută relație a Lidie Buble a fost cea cu Răzvan Simion, matinalul de la Antena1, de care s-a despărțit în 2020, după 5 ani de iubire. 

În 2021 l-a cunoscut pe actorul cubanez Harlys Becerra și au format un cuplu pentru câteva luni, iar de ceva timp trăiește o frumoasă poveste de iubire cu omul de afaceri Horațiu Nicolau.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net