Lora: «Sunt fericită pentru femeia care am devenit»

27 august 2022 9:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Petrescu alias Lora, care tocmai a schimbat prefixul luna trecută, când a împlinit 40 de ani, se simte mai bine ca niciodată.

Iată și: Ce a eliminat Lora, definitiv, din alimentație: «Nu înțelegeam de ce mă umflu»

„Vremurile astea impun înţelepciune şi răbdare. Sunt fericită pentru femeia care am devenit”, a mărturisit artista, în exclusivitate pentru Click! Şi ne dă „reţeta” ei de succes: „Îmi iubesc corpul şi îl înţeleg.

Sunt momente când arată şi se simte puternic, alteori e obosit şi se umflă, mai ales dacă mă ating fără să vreau de gluten, la care mi-am descoperit alergia. Fiecare decadă vine cu propriul meniu şi trebuie respectat”.

Vezi și: Ce nu i-ar putea ierta Lora vreodată partenerului său de viață!

Lora este foarte pasionată de îngrijirea corporală, aşa că dorinţa de a lansa o linie personală de produse cosmetice vine firesc: „O să lansez brandul meu de make-up, pentru care lucrez cu un laborator din Italia”.

Recent, Lora a avut o scurtă colaborare cu Inna (35 de ani), cu care s-a întâlnit cu ocazia unei călătorii de afaceri, în Anglia: „A fost prima dată când am ajuns la Londra şi abia aştept să mă întorc. Am fost surprinsă plăcut de reacţia românilor când m-au văzut pe stradă. Am fost la lansarea noilor produse ale unui brand mare unde sunt ambasador şi alături de Inna, Deliric şi câţiva alţi influenceri. Am avut o experienţă foarte frumoasă. Inna e fun, am povestit şi ne-am distrat frumos”. 

Ups: Horia Brenciu, declarație pentru Lora: «M-am îndrăgostit de tine!» Cum arată fără machiaj!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe