#Exclusiv Click!

Lora, super outfit la un eveniment monden! Cu ce geantă s-a afișat și de unde a achiziționat-o

24 mai 2024 13:58   Vedete românești

Lora (41 de ani) a fost aseară în centrul atenției în cadrul unui eveniment dedicat muzicii, organizat de Marius Moga și Sebastian Dobrincu.

Lora este mereu o apariție ravisantă! Artista a renunțat la blond, culoarea părului care a consacrat-o, și s-a făcut roșcată pentru o perioadă, iar outfit-ul cu care s-a afișat aseară  a pus-o și mai tare în evidență. Cizme lungi din denim, geacă de blugi accesorizată cu pietre și o geantă în formă de chitară care a atras toate privirile.

„Mi-a zis Moga să fiu eu și acum... Geanta este o chitară în miniatură, luată din UK și este "case-ul" în miniatură al basistului de la Trupa Queen. Este și semnătura lui brodată aici. O țin așa pentru că face parte din outfit. O să o car după mine toată seara, nu știu dacă o să o las pe scaun, mai vedem...", ne-a declarat Lora, încântată și extrem de atașată de accesoriul său unicat care a fost deliciul serii.

Blondă sau roșcată?

Artista ne-a mai dezvăluit că de când s-a făcut roșcată este mai mereu întrebată când va reveni la blond. Lora și-a asigurat admiratorii că a folosit un nuanțator pentru păr așa că este posibil ca atunci când se va mai duce din culoare, cântăreața să se vopsească blondă din nou.

E o mască, nu e vopsea! Deci tot blondă sunt, pentru cei care plâng după blondul meu! Nu mai plângeți, tot blondă sunt! E doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii și mă bucur că nu e permanent.  Să scoți vopseaua roșie din blond...care că îmi lua minim 5 ani", ni s-a mai confesat Lora care are pe viitor câteva proiecte foarte frumoase, nu doar pe plan muzical.

Și-a îndeplinit un vis

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, și-au văzut visul cu ochii și și-au cumpărat anul trecut terenul pentru casa visurilor lor. Cei doi strâng bani acum pentru a putea începe construcția  vilei în care își vor întemeia familia mult visată.

Mai multe