Loredana Groza și Cristi Borcea, show incendiar la o nuntă din Emirate

16 februarie 2022 7:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Groza și Cristi Borcea au făcut un sspectacol de zile mari la o nuntă extravagantă dintr-un restaurant de lux din Abu-Dhabi.

Loredana Groza și Cristi Borcea au încins atmosfera la o nuntă ce s-a desfășurat cu mare fast la unul dintre cele mai luxoase localuri din Abu Dhabi. 

La evenimentul respectiv a mai fost invitat și Adi Minune care a încântat invitații pe ritmuri de manele, dar a petrecerea a atins apogeul atunci când Loredana Groza și Cristi Borcea au început să danseze împreună. 

Lory și Borcea aua făcut o demonstrație de dans lasciv, iar soțul Valentinei Pelinel părea de-a dreptul fascinat de mișcările divei. Loredana este cunoscută pentru maniera dezinhibată de a se prezenta în fața publicului și a știut mereu să ofere un spectacol pe cinste. 

Loredana, 51 de ani, a avut un weekend exploziv. Diva a petrecut în Emiratele Arabe la o nuntă de fițe alături de personalități și vedete. Lory a oferit un show de neuitat invitaților când s-a urcat pe mese și a început să dansez, spre deliciul celor prezenți, notează Libertatea.ro

Loredana Groza a cânta și a electrizat atmosfera îns tilul ei caracteristic, iar "partener de scenă" i-a fost chiar Cristi Borcea, fostul acționar dinamovist. 

Cei doi au dansat și s-au simțit bine pe ritmurile de manele ale lui Adi Minune. 

Loredana Groza, mai dezinvoltă ca niciodată

Loredana Groza a demonstrat în ultima vreme că, în ciuda vârstei de 51 de ani, ea continuă să fie la fel de provocatoare atât pe social-media cât și în concerte. 

Lory a postat imagini exrem de senzuale pe Instagram, iar în una dintre acestea ea face o demonstrație de dans la bară. 

În ciuda criticilor primite, Loredana continuă să se manifeste așa cum simte. O altă dovadă a faptului că diva își urmează meeu inima, a fost și relația de prietenie cu Nick Casciaro, câștigătorul oncursuui X-factor România. Lory a fost mentorul tânărului artist în cadrul concursuui, însă chimia dintre cei doi a fost atât de putermică încât au apărut zvonuri că între cei doi ar exista o relație sentimentală. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe