Lovitură pentru Oana Roman! Marius Elisei vrea să devină din nou tată: „Îmi mai doresc copii”

4 octombrie 2023 19:12   Vedete românești

Marius Elisei face noi dezvăluiri despre femeia cu care își împarte viața deja de săptămâni bune. Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că iubita lui este fizioterapeut și nu se simte confortabil cu faptul că a devenit, peste noapte, persoană publică. 

Bărbatul cu care Oana Roman își făcuse o familie pare că a dat uitării trecutul și se bucură de ceea ce-i rezervă viața. A precizat că el și iubita lui încă nu și-au făcut planuri de viitor, dar, chiar și așa, a mărturisit că își dorește să mai aibă copii. 

Marius Elisei: „Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor”

Bărbatul și-a început declarațiile puctând un aspect destul de important: faptul că iubita lui este o persoană calmă, calitate pe care o apreciază. De meserie este fizioterapeut, însă relația cu fostul soț al Oanei a adus-o, fără să vrea, în lumina reflectoarelor, situație care nu o încântă foarte tare. 

„Una dintre calitățile pe care le apreciez cel mai mult la iubita mea este faptul că e foarte calmă, iar asta îmi place mult. Ea este fizioterapeut. Ea a devenit persoană publică peste noapte, dar nu se simte confortabil. Ea nu face parte din această lume. Am avut o singură întâlnire până acum, iar lucrurile au decurs normal. Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor, lăsăm totul să decurgă într-un mod normal și firesc”, a spus Marius Elisei, într-un interviu Fanatik.

Își mai dorește copii

Marius Elisei a mărturisit faptul că, în prezent, viața lui este una frumoasă. Se simte liniștit și fericit alături de noua parteneră pe care a cunoscut-o la petrecerea unui prieten comun. 

„Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei. Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște”, a mai spus acesta.

El este deja tată de fată, rezultată din fosta căsnicie. Isabela este fericirea cea mai mare pentru părinții ei, însă tatăl ei a mărturisit că își mai dorește și alți copii.

„Da, îmi mai doresc copii”, a adăugat fostul soț al Oanei Roman.

Mai multe