Mădălina Ghenea a postat pe Instagram o fotografie hot în care apare alături de noul ei iubit, tenismenul Grigor Dimitrov

17 mai 2023 8:00   Vedete românești

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea au dat naștere la speculații în timpul turneului Masters de la Madrid, unde sportivul din țara vecină l-a înfruntat pe Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP), scor 2-6, 5-7 în turul trei. Mădălina a urmărit meciul chiar din loja lui Grigor, împreună cu staff-ul acestuia. 

Cei doi au fost fotografiați ieri în timp ce luau masa într-un restaurant din Roma

Presa din străinătate a scris despre Grigor Dimitrov că se întâlnește cu fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Mădălina Ghenea. Părea să fie bine dispus, în ciuda înfrângerii, în timp ce s-a bucurat de o experiență delicioasă culinară la Roma. Marți, 16 mai, fostul număr trei mondial, care împlinește 32 de ani, a fost fotografiat luând masa în distinsa companie a Mădălinei Ghenea, o actriță română, care pare a fi noua lui iubită.

Mădălina Ghenea a postat o fotografie pe Instagram în ipostaze tandre alături de tenismen

Pe rețelele de socializare, Dimitrov a postat o fotografie amuzantă de la întâlnirea sa de la cină în care Ghenea îi scria numele în farfurie. Până și Ghenea a fost menționată în fotografie. Recent, și actrița româncă a postat pe Instagram poze hot cu sportivul.

Cu ce celebrități au mai avut relații cei doi

Ghenea, care a apărut cel mai recent în „House of Gucci”, s-a întâlnit în trecut cu celebrități precum Michael Fassbender, Gerard Butler și Leonardo DiCaprio. Actrița în vârstă de 35 de ani și milionarul român Matei Stratan au o fiică, născută în 2017.

Pe de altă parte, Dimitrov s-a întâlnit anterior cu Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls și cu Maria Sharapova.

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai de succes românce din industria filmului

Mădălina Ghenea s-a remarcat ca una dintre cele mai de succes românce din industria filmului. Născută la Slatina, ea a câștigat un concurs de modeling la vârsta de 15 ani și ocazia să plece în Italia. Acum, este cunoscută internațional ca actrița de origine română ce a făcut senzație cu aparițiile ei în producții de mare anvergură, precum „Familia Borgia” și „The House of Gucci”, filmul în care a jucat alături de Al Pacino și alte nume mari de la Hollywood.

Mai multe