Magistrații au decis! Dana Marijuana rămâne în arest. A primit vestea cu zâmbetul pe buze și a făcut declarații controversate: „Nu regret nimic”

17 septembrie 2024 12:58   Vedete românești

Elena Daniela Coteanu (44 de ani), cunoscută sub numele de scenă Dana Marijuana, a venit marți, 17 septembrie, la Tribunalul Constanța pentru a fi audiată în cazul de trafic de droguri, speță pentru care a fost arestată la sfârșitul lunii august. Cu această ocazie, fosta artistă a primit o veste proastă.

Magistrații au decis să o păstreze în spatele gratiilor prin prelungirea arestului preventiv.

Potrivit replicaonline.ro, Dana a făcut primele declarații în fața presei de la arestarea sa. Întrebată de reporteri dacă s-a drogat și dacă regretă ceva din faptele sale, Dana Marijuana a răspuns în mod ironic, cu zâmbetul pe buze: „Nu regret nimic din viața mea! Mulțumesc Poliției Române! Sunt extraordinari și au dreptate tot timpul!”, a mai spus suspecta, ironică, la intrarea în Tribunal.

A făcut declarații halucinante!

Întrebată dacă s-a drogat, Marijuana a spus „Da, păi dacă tot ați spus că nu consum, am zis la un moment dat și eu să văd cum e. Nu regret nimic, nimic din viața mea! Vă pup, vă iubesc!”, a adăugat solista cunoscută drept Dana Marijuana.

Solista, împreună cu alți doi suspecți implicați într-un caz de trafic de droguri investigat de DIICOT Constanța, au fost plasați în arest preventiv pe 23 august 2024. Decizia a fost luată de instanță după ce judecătorul din cadrul Tribunalului Constanța a fost sesizat cu propunerea de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Daniela Coteanu a fost arestat preventiv în urma rezultatelor pozitive la drug-test pe 22 august. Potrivit unui comunicat al Poliției Constanța, ea a fost oprită la un control de rutină din localitatea 2 Mai, iar polițiștii au descoperit că era drogată cu amfetamină și canabis.

Ulterior, i-a fost percheziționată casa, respectiv containerul în care trăia cu Iris, fetița ei de 10 ani, și aici au fost găsite cantități semnificative de droguri, despre care Dana Marijuana a pretins că erau pentru consum propriu. Ancheta a descoperit însă că femeia de 44 de ani era cunoscută drept traficantă în zonă Vama Veche și vindea inclusiv copiilor.

Mai multe