Dana Marijuana vindea droguri și copiilor

Ultima actualizare:

A fost „regina” hip-hop-ului din România acum a ajuns „prințesa” drogurilor din Vama Veche. La 44 de ani și cu doi copii, Dana Marijuana sau Daniela Coteanu pe numele adevărat a fost arestată pentru trafic de droguri iar dezvăluirile din anchetă arată ce a ajuns vedeta care cândva electriza asistența cu melodiile ei. Inițial, fosta vedetă a fost prinsă drogată la volanul mașinii, testele indicând prezenta canabisului și amfetaminei dar apoi acuzațiile au fost extinse.

Dana Marijuana vindea droguri inclusiv copiilor (FOTO: Arhivă Adevarul)
Dana Marijuana vindea droguri inclusiv copiilor (FOTO: Arhivă Adevarul)

Dana Marijuana trăia din iunie 2023 într-o casă container cu trei încăperi din localitatea Vama Veche. Construcția a fost ridicată pe un teren pe care artista îl cumpărase după ce a renunțat la viața din București. Ani de zile Dana Marijuana a trăit în București din administrarea unor cluburi cu regim special pe care le deschidea în diferite case închiriate. Ultimele locații au fost în spatele magazinului Unirea și pe Bd Pache Protopopescu. Când nu a mai avut succes și având doi copii și probleme personale, a decis să-și schimbe radical viața și s-a mutat pe litoral, în stațiunea considerată „patria” românilor neconvenționali sau „altfel”.

Dana Marijuana vindea droguri și copiilor

Daniela Coteanu a fost arestată preventiv în urma rezultatelor pozitive la drug-test joi, 22 august a.c. Potrivit unui comunicat al Poliției Constanța, ea a fost oprită la un control de rutină din localitatea 2 Mai. Autoritățile au testat-o la fel ca și pe alți participanți la trafic și au descoperit că era drogată cu amfetamină și canabis. Locul unde a fost oprită și testată Dana Marijuana este în zona în care s-a întâmplat și tragedia provocată de șoferul drogat Vlad Pascu. 

După ce asupra suspectei au fost găsite substanțe halucinogene, i-a fost percheziționată casa, respectiv containerul în care trăia cu Iris, fetița ei de 10 ani, celălalt copil major locuind la București. Și aici au fost găsite cantități semnificative de droguri, despre care Dana Marijuana a pretins că erau pentru consum propriu. Ancheta a descoperit însă că femeia de 44 de ani era cunoscută drept traficantă în zonă Vama Veche și acționa cu o adevărată mafioată. „Ar fi vândut substanțe psihoactive inclusiv copiilor, aceștia fiind și principala ei țintă. Suspecta avea cea mai importantă rețea de droguri din Vama Veche”, au declarat pentru click.ro, surse din cadrul Poliției Constanța. Pentru a nu fi depistată de poliție, potrivit replicaonline.ro, Dana Marijuana a amenajat cu mare atenție zona din jurul containerului, pentru a putea supraveghea cu atenție toate mișcările oaspeților nepoftiți. A pus scaune în anumite puncte din curtea de 300 de metri pătrați și avea vizibilitate în toate direcțiile spun anchetatorii.

Rețeaua de trafic de droguri coordonată de Dana Marijuana comercializa o varietate de substanțe, printre care comprimate de ecstasy deosebit de concentrate, cu potențial letal, în special pentru tineret. De asemenea, erau vândute ketamină destinată uzului veterinar, amfetamină și, bineînțeles, marijuana. Conform unor surse din anchetă, Dana și pasagerul cu care a fost găsită în mașină au fost duși ulterior la Spitalul Palazu pentru tratament deoarece acuzau senzații stări de rău, probabil sevraj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net