Dana Marijuana muncește pe rupte ca să câștige bani pentru fiicele ei! Afacerea care îi completează ajutorul social de la Primărie

#Exclusiv Click!

Solista Dana Coteanu (44 de ani) sau Dana Marijuana, pe numele ei de scenă, scoate bani și din piatră seacă. Pentru a le oferi fiicelor sale un trai decent, fără lipsuri materiale, solista muncește pe rupte pentru a-și completa ajutorul social primit de la Primărie pentru problemele de sănătate. Dana Marijuana ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre afacerea sa. Am aflat și ce onorariu are pentru un recital.

Cât costă un tricou cu chipul solistei?

Regina hip-hop-ului românesc Dana Marijuana, celebră cu hit-urile „Cea mai fidelă fată” și „Tre să spun”, nu stă locului o clipă. Recent, a pus pe picioare o afacere cu tricouri imprimate cu chipul ei, dar și cu versuri din piesele care i-au adus notorietatea. Exclusiv pentru Click!, artista ne-a vorbit despre pasiunea pentru pictură și care acum îi rotunjește veniturile. Am aflat și cu cât vinde bluzele desenate, dar și tablourile avangardiste:

„Vând tricouri cu chipul meu, la prețul de 175 de lei, sunt și cu mesaje preluate din piesele mele, pentru fiecare vers am ales o imagine, este una chiar și de albumul meu. Este o afacere cu inspirație din hit-urile care mi-au adus celebritatea. Cel mai bine vândut tricou este cel imprimat cu „Fii pe fază!”. O să scot și o serie de tablouri, pe care trebuie să le înrămez, și care ajung la 100 de euro. Fac și coronițe, în valoare de 200 și 300 de lei, muncesc mult la ele. Am avut, cândva, și un magazin, este o pasiune mai veche, mă pricep foarte bine să lucrez și bijuterii, am vândut și pe la târguri. Nunta cu iubitul meu am reprogramat-o pentru anul viitor, tocmai ca acum să muncim și să strângem bani ca să petrecem la chef”, ne-a declarat Dana Marijuana, exclusiv pentru Click!

Ce onorariu are la un concert?

Dana Marijuana, solista care, în timpul pandemiei de Covid-19, susținea că a cântat și pe o cină, are acum un onorariu fix la concerte:

„Onorariul meu, la un concert mare, la un festival, este de 2.000-3.000 de euro, iar la un eveniment mic, de vreo 500 de euro. Dar, sunt rare spectacolele, nu sunt mereu, de aceea lucrez și altceva, nu poți pune bază pe banii din muzică”, a mai menționat Dana Marijuana, pentru Click!Locuiește în Vama Veche, unde are o căsuță, însă în vestita stațiune de la malul mării nu a prins încă un contract, deși sunt foarte multe localuri: ”Pe litoral voi cânta vara asta unde sunt chemată. La Vama Veche, unde locuiesc, nu e o vreo mare fericire, sperăm să se dezghețe lucrurile și în această stațiune, să prind un contract la localurile pline de turiști”, ne-a mai declarat artista, exclusiv pentru Click!

Ce ajutor social primește de la Primărie?

Dana Marijuana ne-a dezvăluit și valoarea ajutorului social primit de la Primărie, pentru delicatele ei probleme de sănătate:

„Au mai umblat la sumă, acum este de peste 2.000 de lei. Este un ajutor social cărora nouă, cei care avem aceste probleme de sănătate, și nu putem lucra la firme, ne asigură existența pe lumea asta, o stabilitate, căci din artă nu poți trăi, nu ai un venit stabil”, ni s-a mai confesat Dana Marijuana, exclusiv pentru Click!

Dana Marijuana are două fiice, Alesia și Iris, pe care le răsfață ca pe niște prințese.

image
image
image
image
image
image
Andreea Bălan pregătește pe 16 octombrie spectacolul aniversar pentru 30 de ai de carieră
image png
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net