Dana Marijuana, reținută pentru trafic de droguri

Ultima actualizare:

Depistarea în trafic, miercuri, sub influența drogurilor a fost doar începutul sfârșitului pentru cântăreața Dana Marijuana. Ea a fost acuzată ieri de trafic de droguri, după ce polițiștii au efectuat mai multe percheziții în casa ei și a celor cu care era în mașină! Judecătorii urmau să decidă dacă o vor aresta preventiv.

Dana Marijuana, într-unul dintre rarele concerte din ultimul timp (FOTO: Instagram/ Daniela Coteanu)
Dana Marijuana, într-unul dintre rarele concerte din ultimul timp (FOTO: Instagram/ Daniela Coteanu)

Conform Antena 3 CNN, Dana Marijuana, pe numele ei adevărat Daniela Coteanu, a fost reținută ieri de DIICOT pentru trafic și deținere de droguri. Conform unui comunicat al polițiștilor, care nu au precizat, însă, numele făptașilor, în perchezițiile efectuate în casa ei, dar și a altor trei persoane, s-au găsit cantități mari de droguri. Toate au fost reținute pentru 24 de ore.

Au fost făcute percheziții în patru locuințe

Persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august a.c., de către un echipaj de poliție rutieră al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în stațiunea 2 Mai, iar, la controlul efectuat, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame canabis (drog de risc). Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județele Constanța, Giurgiu și în municipiul București, fiind descoperite și ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantități de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum și alte mijloace de probă”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa. Conform Agerpres, pe 22 şi 23 august, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea celor trei persoane, pentru 24 de ore, suspecţii urmând să fie prezentaţi judecătorilor Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conform Europa FM, Dana Marijuana și ceilalți doi complici au fost mai întâi transportați la Secția Phisiatrie a Spitalului Județean Constanța, deoarece se află în sevraj. Abia după ce vor primi tratamentul corespunzător vor fi duși la centrul de arestare al IPJ Constanța.

Dana Marijuana a fost, într-adevăr, depistată în trafic în noaptea de 21 spre 22 august, fiind oprită pentru că mașina pe care o conducea în zona 2 Mai se deplasa haotic. Ea se afla sub influența drogurilor – amfetamină și canabis și a fost dusă pentru analize. De asemenea, descoperirea celor 100 de grame de canabis în mașină a dus la perchezițiile domiciliare prin care s-a descoperit depozitele pe care cântăreața și prietenii ei le aveau acasă. Acum, toți trei așteaptă decizia judecătorilor, pentru a afla dacă vor primi 30 de zile de arest preventiv sau vor fi cercetați în libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net