Mama Cristinei Șișcanu, reacție radicală după ce vedeta i-a spus că vrea să-și pună silicoane: „Nu trebuie să arăți bine și să fii putredă”

16 decembrie 2023 17:03   Vedete românești

De curând, Cristina Șișcanu și-a îndeplinit un vis. A făcut o vizită în cabinetul medicului dentist și și-a pus fațete dentare. Dacă nu era de ajuns că mama ei a rămas șocată în momentul în care a văzut-o, soția lui Mădălin Ionescu aproape că a scos-o din minți când i-a spus că intenționează să își facă și un implant mamar. Cum a reacționat mama vedetei?

Cristina Șișcanu a apelat de curând la o intervenție estetică: și-a pus fațete dentare. I-a arătat mamei sale, care a fost șocată de faptul că nu arată atât de rău precum cele ale altor vedete din showbiz. Însă, soția lui Mădălin Ionescu i-a mărturisit că vrea să-și mai facă o schimbare și să-și mărească sânii cu ajutorul implanturilor cu silicon, provocând-o pe femeie la o discuție sinceră despre operațiile estetice.

La auzul acestor vorbe, mama vedetei s-a opus cu vehemență și a încercat să își convingă fata că a fost suficient de înzestrată de mama natură. Mai mult, este de părere că atâta timp cât fiica sa este sănătoasă, nu are nevoie de alte intervenții estetice.

Cristina Șișcanu: „Și dacă mi se fac sânii șosete?”

Cristina Șișcanu: „ Auzi, mama, dar dacă îmi pun silicoane ?”

Mama Cristinei Șișcanu: „Dar de ce să îți pui când nu ai nevoie? Nu ai nevoie, slavă Domnului! Ce-s prostiile astea? Cu dinții, înțeleg, ai fost nevoită, ai îndurat atâta

Cristina Șișcanu: „Dar silicoane, mai încolo când încep sânii să îmi cadă?”

Mama Cristinei Șișcanu: „Nu, prefer să nu discut prostiile astea. Doamne ferește! Cum să îți pui în corp prostiile astea? Discuția asta nu îmi place deloc”

Cristina Șișcanu: „Da, mama, dar sunt fete care nu au deloc sâni și atunci mna”

Mama Cristinei Șișcanu: „Așa să stea cu deloc”

Cristina Șișcanu: „Și dacă mi se fac sânii șosete?”

Mama Cristinei Șișcanu: „Stai așa cum ești. Important e să fii sănătoasă. Nu trebuie să arăți bine și să fii putredă. Silicoanele sunt o prostie”

Cristina Șișcanu: „Eu am provocat-o pe mama la o discuție și acum îi e frică să nu-mi pun silicoane. Nu îmi pun silicoane pentru că nu vreau”

Mama Cristinei Șișcanu: „Dar nu îmi e frică deloc. Nu îmi e frică, dar nu vreau să discutăm ceea ce nici nu e pe aproape”, a fost dialogul dintre cele două, într-un videoclip pe care Cristina Șișcanu l-a publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Mai multe