Mara Bănică, discuție radicală cu Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor: „Ce-a fost în capul tău când ai luat-o pe asta?” „Am fost un dobitoc”

9 ianuarie 2024 17:50   Vedete românești

Pe Irinel Columbeanu și Monica Gabor nu-i mai leagă nimic altceva decât Irina, fiica pe care o au împreună. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton, urmând ca mai apoi să țină ocupate primele pagini ale ziarelor. Ce spunea la acea vreme fostul milionar de la Izvorani despre Monica, a mărturisit însăși jurnalista Mara Bănică. 

Viața luxuriantă lui Irinel Columbeanu a devenit deja o amintire. Își duce traiul la un azil, acolo unde se află deja de câteva luni, timp în care nu a primit niciun semn de la fosta soție. Bărbatul a conștientizat prea târziu însă că decizia de a fi împreună cu Monica a fost o greșeală. 

Mara Bănică: „Pe undeva știa el ce spune”

Acum ani în urmă, când Monica deja se locuia în America, alături de Mr. Pink, și intenționau să o ia pe Irina alături de ei, fostul afacerist îi recunoștea, mai în glumă, mai în serios, jurnalistei Mara Bănică faptul că „a fost un dobitoc” când a ales-o pe fosta soție. 

După toată nebunia cu Monica şi Irinel, m-am întâlnit cu el la o cârciumă şi la un moment dat discuţia evoluase la modul ăsta. I-am spus: 'băi Irinele, ce-a fost în capul tău când ai luat-o pe asta?', iar el a stat aşa cum stă el şi a răspuns: 'Am fost un dobitoc!'. A fost o glumă, dar pe undeva ştia el ce spune", a mărturisit Mara Bănică în direct la Star Magazin, acum ani în urmă.

Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink 

În anul 2017, când se discuta plecarea Irinucăi în America, Mr. Pink l-a înjosit pe fostul milionar, din cauza faptului că nu era de acord să își lase fiica să se mute alături de mama sa.

„Viorel Grigoriu: De Mr. Pink ce spuneți? 

Irinel Columbeanu: Mr. Pink e un om foarte ok. Am reușit să-l cunosc. 

Viorel Grigoriu: Cum? 

Irinel Columbeanu: Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017. În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Mai multe