Marius Elisei, prima fotografie cu iubita lui: „Ți-ai trădat familia!”

28 septembrie 2023 8:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva zile, fostul soț al Oanei Roman anunța că și-a făcut o nouă iubită și a lăsat în urmă trecutul pe care l-a avut. Deși inițial a precizat că nu-și dorește să-i dezvăluie identitatea, în urmă cu doar câteva ore Marius Elisei a postat pe Instagram o fotografie alături de o femeie despre care lasă de înțeles că este actuala lui parteneră de viață. 

Telenovela în care Oana Roman și Marius Elisei au fost protagoniști pare că a ajuns la final. După mai multe certuri și împăcări, cei doi au ales să se despartă: el și-a refăcut viața, iar ea se ocupă de creșterea minunatei fetițe pe care o au împreună - Isabela. 

Ea este iubita lui Marius Elisei?! Ce mesaj a transmis fostul soț al Oanei 

Marius Elisei povestea în urmă cu câteva zile că formează un cuplu cu o femeie mai mare decât el cu 10 ani. A dezvăluit că aceasta lucrează în domeniul medical, însă își dorește să o țină cât mai departe de ochii lume. 

„O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

Nici bine nu a făcut aceste declarații, căci la scurt timp a postat o fotografite cu cea care, probabil, este iubita lui. 

„Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru caldura și liniștea pe care mi-o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sarut”, a scris Marius Elisei, în dreptul fotografiei postate pe Instagram. 

Marius Elisei: „Suntem împreună de pe 6 septembrie” 

Oana Roman a aflat de la fiica sa, Isabela, faptul că fostul ei soț este implicat emoțional într-o altă relație. Acest detaliu l-a dezvăluit chiar bărbatul, în cadrul emisiunii în care a fost prezent și a oferit detalii despre iubita sa. 

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical.”, a mai declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

Mai multe