Marius Elisei, umilit de Oana Roman în fața educatoarei fiicei lor: „Săraca fată, nici nu știu cum s-a simțit”

11 ianuarie 2024 17:59   Vedete românești

După ce Oana Roman i-a făcut „portretul” fostului soț, prezentându-l drept o persoană „toxică” și „narcisistă”, Marius Elisei nu se lasă nici el mai prejos și vine cu noi dezvăluiri despre comportamentul și gesturile pe care fiica lui Petre Roman le-a făcut la adresa lui în cei aproape 10 ani de relație pe care i-au avut. 

Marius Elisei și Oana Roman au consolidat un mariaj bazat mai mult pe certuri și împăcări, spălându-și rufele în public. Vedeta a decis să expună public, la câteva luni de la separarea de Marius Elisei, dramele prin care el ar fi făcut-o să treacă. Deranjat probabil de anumite fragmente din declarațiile fostei sale soții, bărbatul a prezentat publicului mai mult exemple prin care a fost umilit și înjosit nu doar acasă, ci și în public. 

Marius Elisei: „Ajunsesem să nu-mi mai pese”

Printre multele destăinuiri pe care le-a făcut în platoul emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, invitatul său a prezentat o versiune a Oanei Roman difertă față de cea pe care ea o prezintă publicului zilnic. 

Bărbatul nu poate uita nici acum un episod petrecut de Crăciun, în perioada în care Isabela avea în jur de 4 ani, când însoțiți de educatoarea acesteia, Marius și Oana au pornit către un eveniment care se desfășura în Pitești. Scena de care a avut parte bărbatul pare desprinsă de realitate:

„Indiferent ce făceam prin casă, sau de unde veneam, mă puneam și eu la televizor 5 minute: <<Da, stai toată ziua la televizor>>.

Bă, dă-o-n gura mă-sii de treabă... Dar nici nu pot să reproduc (n.r înjurăturile pe care Oana Roman i le adresa), nici nu pot să reproduc... Și problema nu este că mă jignea pe mine, că ajunsesem să nu-mi mai pese. Problema era că nu ținea cont unde se află și cine este prin preajmă. 

Nici nu vreau să-ți spun, să-ți povestesc, cât m-a ținut pe mine un drum de la Chitila - Pitești. Și copilul avea 3 sau 4 ani și trebuia să mergem de Crăciun la Pitești, la un eveniment, și am luat și o educatoare, că trăiește... Că de ce am luat-o pe acolo? Pentru că waze-ul m-a băgat pe acolo...

Săraca fată, educatoarea Isabelei... nici nu știu cum s-a simțit în spate.  Că de ce am luat-o pe drumul ăla? Pentru că ea nu vrea să ajungă mâine, ea vrea să ajungă acum. Cât de handicapat și prost să fiu să nu știu drumul? Bă, femeie, m-a băgat wazw-ul... L-a luat și l-a aruncat: << Tu nu știi drumul? >>.

Cum vrei tu să mă mai comport în condițiile în care tu începi să dai într-una?”, a fost episodul amintit de Marius Elise, în timpul emisiunii lui Dan Capatos.

Mai multe