#Exclusiv Click!

Mellina, din nou la spital! Artista a fost nevoită să meargă iar la medic

20 octombrie 2022 18:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artista Mellina (35 ani)  e în repaos. Are o deja o săptămână de când s-a operat de apendicită și azi  merge din nou la control, căci trebuie să îi scoate firele.

Mellina este în repaos timp de o lună de zile

Cântăreața este încă surprinsă de cele întâmplate. A ajuns de urgență la spital pentru că acuza dureri. Ea se gândea că are probleme cu bila și că trebuie scoasă. I s-a propus o internare, dar a plecat acasă cu gândul că va face tratament și o să îi fie bine. Lucrurile nu au stat însă chiar așa pentru că Mellina s-a întors repede la Spitalul Universitar, acolo unde a fost operată, spre surprinderea ei, de apendicită.

„Încep să mă simt din nou a om! Săptămâna trecută m-am dus la urgență pentru că am crezut că am o criză de bilă. Vroiau să mă interneze, să-mi scoată bila dar am refuzat. M-am întors acasă și apoi am avut iar o criză și când m-am dus iar la urgențe la Spitalul Universitar, mi-au zis că am apendicele inflamat.

S-a întâmplat chiar miercurea trecută, deci  fix acum o săptămână! Eu am avut de un an jumate periodic crize de bilă sau probabil că am confundat treaba asta cu o criză de bilă! Cei de la spital, la fel, mi-au recomandat să mă interneze să-mi scoată colecistul, mi-au dat tratament.

Eu nu am vrut să mă operez, am zis că e o decizie destul de mare, mă întorc acasă, mă refac și mă gândesc să găsesc un doctor care să îmi facă operație de colecist, când, de fapt,  aveam apendicele inflamat!”, a povestit Mellina, pentru Click!

Mellina, din nou pe mâna medicilor!

„Nu știu exact ce s-a întâmplat, azi îmi scot firele. O să stau puțin cuminte, vreau să mă refac cu totul, să mă apuc de studio. Aveam o piesă în lucru dar am amânat-o puțin. O să trebuiască să  stau liniștită o perioadă, fără să fac efort. Am vrut să fac un back packing prin Asia, dar cred că o să cam amân puțin excursia. Vreau să știu că sunt bine cu sănătatea. M-am gândit că dacă mă prindea criză de apendicită pe Kilimanjaro… Acolo am făcut efort și a fost o nebunie dar nu știu dacă mi se trage de acolo”, a mai mărturisit Mellina, care adoră expedițiile și exploratul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe