Mellina, operată de urgență din cauza durerilor groaznice! Primele imagini cu artista, după intervenție

Ultima actualizare:

Cântăreața Mellina, 35 de ani, a trecut prin momente groaznice, când brusc a început să se simtă foarte rău și să aibă dureri mari în zona abdomenului, așa că a mers de urgență la spital, crezând că are o criză de bilă. Medicii au descoperit cu totul altceva în ceea ce privește starea ei de sănătate și au operat-o imediat. 

Mellina a ajuns direct pe masa de operație! (sursa foto Instagram)
Mellina a ajuns direct pe masa de operație! (sursa foto Instagram)

Artista Mellina a fost internată de urgență și operată în aceeași zi, după ce a acuzat dureri foarte mari în zona abdomenului. Ea a crezut inițial că s-ar putea să aibă probleme cu bila, însă adevărata cauză era apendicita, așa că medicii au intervenit imediat. Artista a ajuns pe masa de operație și, din fericire, a trecut cu bine de intervenție, așa că la acest moment se află în recuperare. 

Citește și: Cântăreața Mellina: «Am slăbit 2 kg de teama săritului în gol»

Femeie puternică din fire, ce nu se lasă doborâtă ușor nici măcar de boală, Mellina a oferit declarații despre starea ei de sănătate la o zi după operație. 

”Acum mă simt ca după operație, mai slăbită așa, încă nu pot să mănânc. Deocamdată sunt pe apă și pe din astea, dar mi-e somn așa, aș dormi încontinuu. Am făcut operația la Spitalul Universitar.

Nu rata nici: Mellina, eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Nu sunt supărată!”

Am avut niște dureri în tot abdomenul timp de câteva zile și am tot crezut că îmi va trecea, dar nu și am venit aici la urgențe și mi-au făcut toate analizele respective. Au văzut că am apendicul inflamat. Mi-au făcut pe zi toate analizele și tot, iar aseară m-au internat și m-au băgat la operație. Acum sunt la recuperare, a povestit Mellina, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Vezi și: VIDEO Mellina şi Marius Crăciun, împreună și după «Survivor» Imagini tandre cu cei doi, în videoclipul solistei

Artista a postat și pe social media, de pe patul de spital, primele imagini după operația de apendicită, iar din ceea ce se vede, Mellina se simte bine și abia așteaptă să-și revină complet. 

Cine este Mellina? 

Mellina a ajuns în atenția publicului, după ce a participat la emisiunea «Bravo, ai stil! Celebrities!» de la Kanal D. Aceasta a absolvit Școala de Arte la secția canto și a devenit cunoscută ca artistă, după colaborarea cu Vescan pentru piesa «Poza de album». Mellina a continuat să evolueze constant și a câștigat popularitate și prin participarea ei la diverse show-uri TV. Ultima provocare pe care a acceptat-o. pe micul ecran, este emisiunea «Splash! Vedete la apă!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net