Mihai Bendeac a luat-o la «roast» pe Ilona Brezoianu, de ziua ei: «Regina Only Fans-ului»

26 iunie 2022 20:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Bendeac nu a uitat de ziua de naștere a partenerei sale de scenă, Ilona Brezoianu, care a împlinit 32 de ani pe 26 iunie. Actorul i-a transmis acesteia o urare atipică, în stilul său caracteristic și nu a ratat ocazia să îi facă un mic «roast». 

Ilona Brezoianu, cunoscută publicului din România atât de pe scena teatrului cât și de la show-ul ,,Te cunosc de undeva", este una dintre prietenele apropiate ale lui Bendeac, așa că juratul de la iUmor a copleșit-o cu urări și declarații de ziua ei. 

De citit și: Bad boy Mihai Bendeac, gest de neegalat pentru o tânără, în fața a mii de oameni!

Comediantul a postat încă de la primele ore ale dimineții o imagine superbă alături de Ilona Brezoianu și i-a transmis o urare plină de glume destul de acide. Desigur, cei doi se cunosc de ani buni, așa că actrița fără îndoială a savurat umorul neortodox al colegulului ei. 

,,E ziua ei. Am renunțat demult la glumele tampite despre profilul ei de pe publi24 si alte rahaturi imature. Acum o tratez ca pe o Regina (a OnlyFans-ului)… Te iubesc, fa! La mulți ani", a scris Mihai Bendeac, în dreptul imaginii cu Ilona Brezoianu. 

Nu rata nici: Mihai Bendeac, gata să îmbrace costumul de mire: «Vă așteptăm la nuntă»

Cadoul lui Mihai Bendeac pentru Ilona Brezoianu

Desigur, Bendeac nu putea omite cadoul pentru buna sa prietenă, așa că a postat un story în care i-a dezvăluit acesteia ce-i va dărui cu ocazia zilei de naștere. Juratul de la iUmor i-a mărturisit actriței că cel mai frumos cadou este faptul că pentru următoarele 24 de ore nu va avea parte de compania lui, o mică autoironie savuroasă apropo de personalitatea sa mereu pusă pe șotii. 

,,Ca și cadou de ziua ta, în primul rând faptul că pentru următoarele 24 de ore n-o să mă vezi, pentru că eu plec cu mașina la ora la care tu o să vii cu avionul, a nu mă vedea pe mine reprezintă deja un cadou", i-a transmis Bendeac Ilonei Brezoianu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe