Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia în pandemie: «M-am îngrășat 10 kg. O luam razna»

8 iunie 2022 19:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Mitoșeru a oferit recent un interviu, în cadrul căruia a dezvăluit că pandemia de coronavirus i-a schimbat complet stilul de viață. Prezentatorul TV căzuse într-o depresie cruntă, iar ulterior a acumulat și 10 kilograme în plus.

Mihai Mitoșeru, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că perioada pandemiei de coronavirus, care s-a întins pe perioada a doi ani, l-a afectat cumplit. Prezentatorul TV a recunoscut că s-a luptat cu depresia, trăind momente pe care nu credea că le va putea depăși. De asemenea, actorul s-a îngrășat 10 kilograme, după ce a început să mănânce necontrolat. 

Citește și: Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul care a dus la divorțul de Noemi, femeia cu care a fost 13 ani

Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia în pandemie

Lipsa activității și izolarea l-au făcut pe Mihai Mitoșeru să „cadă psihic”, a spus el. De asemenea, gândul că o putea pierde pe mama lui, Camelia Mitoșeru, care a trecut și printr-o operație la cap, a jucat și el un rol important în adâncirea depresiei.

Pentru mine a fost groaznic. Am căzut psihic. Chiar dacă aveam prieteni lângă mine, mai vorbeam prin videocall, dar tot am căzut psihic. Mai ales că nici nu munceam. M-am îngrășat ca porcul, am pus vreo 10 kg – am scăpat totuși de ele -, a fost greu.

Dar cel mai rău a fost la căpățână, mai ales când mă gândeam că nu o să mai fie mama, iar asta e greu de acceptat. Seara unui burlac închis în casă, singur, arăta groaznic. Seara începea pe la ora 12, la prânz. Nici măcar vinul nu mai mergea.”, a mărturisit Mihai Mitoșeru. Acesta a început ulterior să meargă la sală și a scăpat de kilogramele nedorite.

Citește și: Mihai Mitoșeru regretă cumplit despărțirea de Noemi: «Am divorțat, am fost un fraier»

Cum a ajuns Mihai Mitoșeru să acumuleze 10 kilograme, în perioada izolării

Actorul a dezvăluit că nu mai făcea deloc mișcare și își găsise refugiul în mâncare de tip fast-food, nesănătoasă, care îi oferea un confort de moment, dar care și-a spus în cele din urmă cuvântul. Gândul că rămăsese „singur” nu îi dădea deloc pace.

Mă uitam la seriale, până a doua zi dimineața, ca să nu mor. (..) Nu făceam niciun fel de sport, dar îmi comandam pizza, burgeri, shaorma, clătite și alte lucruri din-astea „sănătoase” ca să nu înnebunesc. Dar înnebuneam, o luam razna până la sfârșitul zilei, zilnic, era foarte rău.

Mi-am dat seama că am rămas singur, că până la urmă n-am copii, n-am familie, soție sau frați. Mi-am dat seama că am greșit că am rămas singur, că trebuia să fac ceva ca să nu rămân singur. Am trecut prin multe, am învățat multe, sper că nu o să mai greșesc în viitor.”, a mai spus Mihai Mitoșeru, pentru Fanatik. 

Amintim că Mihai Mitoșeru și fosta lui soție, Noemi, au anunțat la finalul anului 2019 că intenționeză să meargă pe drumuri separate, după o relație care a durat 13 ani. Recent, actorul a dezvăluit că regretă decizia de a divorța.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe