Mihai Trăistariu, declarație uimitoare de 1 aprilie ''Vă anunț cu bucurie că voi fi tătic''

1 aprilie 2022 12:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, a făcut un anunț ce a uimit pe toată lumea. Artistul a făcut anunțul important chiar de 1 aprilie.

Acesta și-a anunțat, bucuros, fanii că va deveni tătic. Alături de o fotografie în care apărea un test de sarcină pozitiv, Trăistariu a scris și câteva cuvinte.

''Dragilor, vă anunț cu bucurie imensă că voi fi tătic'', a notat acesta.

Anunțul important a lui Mihai Trăstariu

Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară, iar postarea a strâns în scurt timp comentarii care mai de care mai interesante.

Cântărețul a continuat seria dezvăluirilor și le-a mărturisit fanilor că este extrem de fericit.

''Fericirea mea este imensă, azi, 1 aprilie 2022'', a adăugat el.

De asemenea, vedeta a ținut să precizeze, în spirit de gluma, că testul nu este unul de depistare a infectării cu Covid-19, ci chiar unul de sarcină.

''Și nu, acesta nu este un test Covid'', a zis acesta.

Pentru a nu-și face și mai curioși fanii, Mihai Trăistariu a vrut să ducă dezvăluirile până la capăt. Vedeta a anunțat că va posta și o fotografie cu aleasa inimii sale.

''Pun o fotografie cu ea în postarea următoare'', a scris el alături câteva inimioare.

Citește și Aurel Niamţu de la ,,Românii au talent" a cântat pe aceeași scenă cu Angela Similea și nume mari din muzica ușoară 

Nerăbdători, urmăritorii au așteptat imaginea cu iubita lui Trăistariu, iar surpriza nu a întârizat să apară. Vedeta a postat o poza cu...pisicile lui. Fanii, dezamăgiți, dar totuși amuzați de situație, au înțeles că au fost păcăliți de 1 aprilie. 

Bineînțeles că fanii nu s-au putut abține, astfel că și-au arătat surprinderea și amuzamentul prin comentarii la poza cu pisicile artistului.

''Nu cred! Ele sunt alesele?'' a întrebat cineva.

Mihai Trăistariu, declarații uimitoare

Recent, acesta a făcut și câteva declarații despre familia lui, ce au îngrozit ascultătorii.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că de doi ani familia sa trăieşte o adevărată dramă. Nepoata sa de 30 de ani a dispărut, iar sora lui Mihai nu mai poate dormi de atunci.

Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani.  Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei.”, a declarat Mihai Trăistariu, la o emisiune tv.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, cu multe performanța la nivel internațional.

Citește și Spotify vine cu o nouă actualizare în ajutorul celor ce-și pun muzică la volan

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe