Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor! „Lupt pentru ea până la capăt”

26 iulie 2023 12:40   Vedete românești

Oana Roman este încercată din nou! Vedeta își caută puterile pentru a face față problemelor pe care viața i le aduce în cale. În urmă cu doar o seară, Mioara Roman a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. 

Fiica ei a împărtășit cu fanii din social media momentele dificile prin care trece. Deși Mioara Roman nu a mai ajuns de mult timp pe mâinile medicilor, se pare că problemele au reapărut, însă Oana îi este aproape necontenit. 

Oana Roman: „E din ce în ce mai fragilă și e tare greu”

Oana Roman a luat decizia de a-și interna mama într-un centru pentru bătrâni, acolo unde Mioara Roman are parte de îngrijirea necesară problemelor ei de sănătate. Deși mulți au acuzat-o pe vedetă pentru faptul că și-a „abandonat” mama, Oana a explicat faptul că problemele de sănătate necesitau o îngrijire specială. 

Din păcate, Mioara Roman a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor, dar Oana este alături de ea la orice pas și nu o lasă de izbeliște, în ciuda faptului că a mărturisit că se simte neputincioasă pentru că nu poate face o minune pentru ea.

„Câteodată sunt și zile grele și momente când simt că mă copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparentă și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. Când sunt fericită se vede, când îmi e greu vă spun. Am opinii și libertatea de a fi eu, de a gândi liber, de a fi așa cum simt, de a decide așa cum vreau.

Anii ăștia au fost grei, deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aș da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu stă în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mai multe