Mioara Roman, intervenție chirurgicală complicată! Anunțul făcut de Oana Roman, fiica sa

7 septembrie 2022 7:40   Vedete românești

Oana Roman trece prin momente dificile, întrucât mama sa, Mioara Roman, va suferi o intervenție chirurgicală complicată. În ultima perioadă, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit considerabil, iar internările la spital au devenit din ce în ce mai frecvente, spre îngrijorarea Oanei. 

„Mă duc la spital. Mama va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe Instagram.

Citește și: Oana, detalii dureroase despre Mioara Roman: «Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf»

În ultima săptămână, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că și-a dedicat tot timpul mamei sale, care se află într-o situație dificilă.

Urmăritorii săi nu s-au abținut și au criticat-o pe aceasta că își lasă partenerul de viață și fiica să muncească, în timp ce ea nu face nimic. Vedeta nu a stat pe gânduri și le-a dat imediat o explicație.

„V-am spus că atunci când mai apare câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (…) Da, de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine”, a spus vedeta.

Vezi și: Catinca Roman, despre abuzurile suferite, prima palmă luată și relația cu familia: "Nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut"

Mioara Roman a ajuns anul acesta de patru ori la spital. Cea mai recentă spitalizare a avut loc pe 1 septembrie. Spitalizarea precedentă a venit în urma unei accidentări pe care a suferit-o în incinta clinicii de geriatrie, în care se află internată de mai mult timp.

Mioara Roman a fost căsătorită 33 de ani cu Petre Roman

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, este fosta soție a lui Petre Roman. Cei doi au fost căsătoriți din 1974 până în 2007 și o au împreună pe Oana Roman. 

Înainte de Petre Roman, Mioara mai avut un mariaj, care a durat 12 ani, din care a rezultat fiica ei cea mare, Catinca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe