Monica Bîrlădeanu, detalii neștiute din viața vedetei. Ce a pățit în America timp de 13 ani: „Este considerat al doilea cel mai greu lucru, după moartea cuiva”

16 aprilie 2024 11:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu a locuit timp de 13 ani în America, iar în urmă cu ceva timp, actrița a decis să se întoarcă în România. Nici bine nu a pășit pe meleagurile românești, că a și obținut proiecte în televiziune, iar acum este mai tot timpul ocupată. Cât despre experiența sa din Statele Unite, Monica Bîrlădeanu a dezvăluit detalii neștiute.

Monica Bîrlădeanu a stat 13 ani în America

Monica Bîrlădeanu s-a întors în România cu doi ani în urmă, după ce și-a dat seama că viața în America nu e chiar roz. Aceasta a schimbat 7 case în cei 13 ani pe care i-a petrecut în Statele Unite. Ulterior a realizat că lucrurile s-au schimbat în bine atunci când a ajuns în România și că cel mai important lucru este că nu trebuie să se mai mute dintr-o casă în alta.

„Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani.Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. La Iași iar ne-am mutat de câteva ori.

 Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva. E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți”, a povestit Monica Bîrlădeanu, potrivit Ego.ro.

Cum reușește Monica Bîrlădeanu să aibă o siluetă impecabilă

Monica Bîrlădeanu are 45 de ani, însă în ciuda vârstei, aceasa reușește să aibă o siluetă demnă de invidiat. Nu demult, prezentatoarea TV dezvăluia care sunt regulile pe care le respectă încă de la vârsta de 40 de ani, pentru a se menține în formă, dar și ce sacrificii a făcut în acest sens. Printre altele, se pare că vedeta a renunțat complet la dulciuri.

„De la 40 de ani încoace am făcut câteva «commitment-uri». Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri «sfinte», peste care nu calcă. Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.

Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc. Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme… pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta. Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care va țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Dacă da, care e? Love”, a scris Monica Bîrlădeanu pe contul său de Facebook, zilele trecute.

Mai multe