Monica Gabor, ipostază neașteptată în România! Ce se întâmplă cu Irinuca și Mr. Pink?

5 iulie 2022 9:31   Vedete românești

Se pare că Monica Gabor s-a întors în România în cursul zilei de ieri, 4 iulie, dar a venit neînsoțită! Fosta „scorpie” de la Izvorani a fost surprinsă într-o serie de fotografii în care, surpriză, apare fără Irinuca, fiica ei, sau Mr. Pink, bărbatul cu care s-a căsătorit în mare secret.

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a renunțat la aparițiile publice dese și a devenit o persoană foarte discretă. Din acest motiv a ales să țină departe de ochii curioșilor o serie de detalii importante din viața ei personală, cum ar fi faptul că s-a căsătorit cu Mr. Pink. Mai multe detalii, AICI.

Nu rata nici:  Monica Gabor, prima imagine cu verigheta cu diamant, de la Mr. Pink! Cum s-au afișat cei doi după ce Iri i-a dat de gol

De data aceasta, însă, iată că Monica a exemplificat din nou zicala „tace și face”, căci a sosit în România în cursul zilei de luni, 4 iulie 2022, pentru a-și vizita singura soră rămasă în țară, pe Alina. Deși Irina columbeanu, fiica pe care o are cu fostul soț, și Mr. Pink nu au însoțit-o în călătoria de peste ocean, Ramona a hotărât să vină și ea, pentru a completa tabloul de familie.

Monica și Ramona Gabor, vizită neașteptată în România, la sora Alina

În sfârșit cu sora noastră perfectă, Alina”, a transmis Monica Gabor, pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa. Cele trei surori au vizitat Maramureșul și s-au fotografiat la Cimitirul Vesel din Săpânța. Ramona a purtat o bluză tradițională, o ie albă cu model albastru, în timp ce Monica și Alina au fost caracterizate de decență.

Te-ar putea interesa și: Monica Gabor, mesaj copleșitor în memoria părinților ei care au murit

Ambele surori au purtat fuste până la gleznă, atitudinea lor fiind una respectuoasă, mai ales că au vizitat o biserică, dar și un cimitir. După moarte mamei și a tatălui, singura persoană din familia Gabor care mai trăiește în România este Alina. Până nu demult și fiica sa locuia aici, la Izvorani, alături de tatăl ei, însă Irinel a decis să îi permită mutarea în SUA, unde locuiește alături de Monica și soțul ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe