Nicoleta Luciu, apariție rară pe internet. Nu multe femei ar avea curajul să se afișeze așa: «Dacă nu ai timp să mergi la salon...»

26 martie 2022 10:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor. A renunțat la viața din București și s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de familie. Rare sunt ocaziile în care Nicoleta oferă declarații sau împărtășește detalii personale. Recent a făcut o excepție și s-a afișat pe Instagram într-o ipostază neobișnuită. 

Nicoleta Luciu și soțul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, trăiesc în Miercurea-Ciuc alături de cei patru copii ai lor: Zsolt Jr, născut în anul 2008 și tripleții Kim, Kevin şi Karoly, veniți pe lume în anul 2011.

Viața Nicoletei este una liniștită, iar fosta asistentă a Teodorei Trandafir oferă rareori declarații despre evenimentele din sfera personală. Nu a mai participat la emisiuni televizate și nici nu pare să dorească să revină prea curând în atenția publicului. Cu toate acestea, Nicoleta deține o pagină de Instagram, urmărită de puțin peste 100.000 de persoane, unde distribuie imagini cu ea sau sfaturi de frumusețe. 

Citește și: Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Poartă haine largi și și-a schimbat radical stilul 

În urmă cu puțin timp, Nicoleta Luciu a distribuit un clip video în care apare într-o ipostază în care puține femei ar avea curajul să se afișeze public. Nicoleta a dezvăluit admiratoarelor sale care este secretul unui ten impecabil.

Nu s-a oprit aici, ci a demonstrat pe propria piele cum funcționeză rețeta-minune pe care le-a împărtășit-o fanilor. Fără strop de machiaj, cu o bentiță care i-a protejat părul de produsul aplicat pe chip, așa s-a afișat Nicoleta în fața admiratorilor. 

„Dacă nu ai timp să mergi la salon, în timp ce gătești pui repede mâna pe frigider și iei de acolo un iaurt sau o smântână, adaugi puțină zeamă de lămâie, după care pui totul pe față și lași totul jumătate de oră'', a spus Nicoleta Luciu. 

Nicoleta Luciu a iertat infidelitatea soțului 

Nicoleta Luciu și omul de afaceri Zsolt Csergo sunt căsătoriți din 2012 și au împreună patru copii. Afaceristul i-a fost infidel vedetei, însă Nicoleta a decis să îi acorde o nouă șansă, de dragul copiilor pe care îi au împreună, conform propriilor declarații. 

„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu.

Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige", a povestit Nicoleta. 

Nicoleta Luciu este adepta operațiilor estetice

Nicoleta Luciu nu a ascuns nicodată că a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru a se asigura că se menține tânără și frumoasă. Nicoleta Luciu și-a pus implanturi mamare, și-a injectat grăsime proprie în fese pentru un plus de volum. Mai mult decât atât, vedeta parcurge des traseul Miercurea Ciuc-București pentru a merge la stomatolog și a se asigura că are un zâmbet precum cel al vedetelor de la Hollywood. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe