Nicoleta Luciu revine în forță pe micile ecrane? Imaginea care le-a creat speranțe fanilor

28 septembrie 2022 16:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, se pregătește să revină pe platourile de filmare, după ani întregi în care nu a mai fost prezentă în lumine reflectoarelor. Nicoleta a distribuit, în mediul online, o imagine care a lăsat loc speculațiilor! 

Nicoleta Luciu s-a mutat de ceva vreme la Miercurea Ciuc, acolo unde trăiește departe de zgomotul și agitația din Capitală. După ani întregi în care a fost o prezență foarte discretă și nu a onorat invitațiile televiziunilor, iată că Nicoleta este gata să se reinventeze.

Recent, ea a distribuit o imagine în care apare în platoul unei emisiuni. Alături de instantaneu a scris câteva cuvinte care au lăsat loc de speculații și, cu siguranță, au creat speranțe fanilor.

Citește și: Nicoleta Luciu, apariție rară pe internet! Nu multe femei ar avea curajul să se pozeze așa 

„O să vă distrați! Când, unde? O să aflați în curând!”, a transmis Nicoleta Luciu în mediul online.

Nicoleta Luciu s-a retras din viața publică în momentul în care și-a găsit jumătatea, în persoana omului de afaceri Zsolt Csergo. Cei doi s-au căsătorit în 2012, la Miercurea-Ciuc, orașul natal al celui care avea să-i devină soț. 

Nicoleta Luciu și-a iertat soțul care i-a fost infidel 

Mariajul dintre Nicoleta și Zsolt nu a fost lipsit de scandaluri. La un moment dat s-a zvonit că omul de afaceri ar fi avut o legătură cu o altă femeie, dar Nicoleta Luciu a luat hotărârea să-l ierte pe partenerul ei de dragul copiilor. Cuplul are împreună patru copii Zsolt Jr., Karol, Kim și Kevin.

Vezi și: Wow! Nicoleta Luciu, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată? 

Nicoleta Luciu nu a mai participat la emisiuni televizate și nici nu a mai oferit declarații despre viața personală de când s-a mutat la Miercurea Ciuc, însă a continuat să fie la fel de activă în social media. Acolo, distribuie adesea trucuri de frumusețe și, spre deosebire de multe vedete autohtone, are curajul de a se afișa fără strop de machiaj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Mai multe