Nu are deloc gusturi rele! Cu cine s-ar refugia Mihai Trăistariu pe o insulă pustie!A ales trei vedete frumoase și brunete din showbiz: „Cu una o să fac copii!”

17 septembrie 2024 8:18   Vedete românești

Mihai Trăistariu (47 de ani) este încă un burlac convins, dar asta nu înseamnă că nu îi trec prin minte tot felul de femei de la noi, râvnite de bărbați, care fac furori în mediul online.

Îndrăgitul cântăreț nu a mai fost văzut de ceva timp la brațul unei iubite oficiale, dar acest lucru nu l-a „încurcat” deloc să răspundă la întrebări mai... directe.

Mihai Trăistariu a fost astfel provocat să spună trei femei din showbiz pe care și-ar dori să le ia cu el vreodată dacă ar pleca pe o insula pustie. Potrivit răspunsurilor pe care le-a dat, artistul nu are deloc gusturi rele de vreme ce a numit numai femei frumoase, demne de invidiat, și cam toate...brunete!

Monica Bârlădeanu, „querida" Oana Zăvoranu și jurnalista Mara Bănică par că se află pe lista preferințelor cunoscutului cântăreț. De ce? Le-a explicat chiar el fanilor săi de pe TikTok.  Iar pe Oana Zăvoranu se pare că ar fi cerut-o chiar și în căsătorie. Îndrăzneț, am putea spune noi, în timp ce Mara Bănică l-a făcut curajos.

„Ești o bombă!”

Pe Monica Bârlădeanu se pare că artistul nu ar fi scăpat-o din ochi de-a lungul timpului, iar pe Mara Bănică o place din ce în ce mai mult, în urma transformărilor sale după operațiile estetice suferite de aceasta în decursul anilor.

Mihai Trăistariu a dat curs întrebării și a răspuns cu cine ar pleca pe o insula pustie.  Variantele nu sunt deloc de neglijat, ba din contră! În plus, Trăistariu a mărturisit și de ce este încă supărat pe Oana Zăvoranu!

„Monica Bârlădeanu! E o fată foarte frumoasă! Am admirat-o dintotdeauna și am urmărit-o tot timpul! Oana Zăvoranu - i-am făcut public o cerere în căsătorie și i-am spus: "Atunci când divorțezi de Pepe, te rog să mă cauți!". Nu m-ai căutat, Oana, niciodată! Chiar te-ai luat cu alții! Sunt încă supărat, dar te aștept! Și - Mara Bănică! Mara, te-ai făcut atât de frumoasă, încât am pus ochii pe tine! Știu că nu e datorită Faceapp-ului, sau din cauza lui, dar te-am văzut în realitate și am zis: bă, asta-i Mara? Mara aia? S-a făcut așa frumoasă? Bravo! Ești o bombă!”, a spus cântărețul, convins de frumusețea femeilor din România.

„Deci, cu  toate  3 aș pleca pe o insulă pustie. Nu știu ce am să fac cu fiecare. Uneia am să-i dau interviu, cu una am să flirtez și cu una o să fac copii! Na!", a mai spus Mihai Trăistariu, vizibil încântat de alegerile sale.

Mai multe