Mihai Trăistariu, speriat de mesajul Ro-Alert, primit după miezul nopții: „Ce naiba să cadă?”. De ce refuză să cânte pe mâncare și ce onorariu are în 2024?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Solistul Mihai Trăistariu, care de peste 15 ani locuiește la Mamaia, în Județul Constanța, s-a speriat teribil, după ce, pe 8 septembrie 2024, în jurul orei 3.00, a primit un mesaj Ro-Alert, în care se menționa faptul că există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. El ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și de ce nu cântă pe produse alimentare, ci decât pe bani, dar și ce probleme apar pe Litoral, după câte o furtună de vară. 

Speriat, de mesajul Ro-Alert, de azi-noapte: „Ce naiba să cadă?”

Mihai Trăistariu, care locuiește în Mamaia, s-a speriat teribil de mesajul Ro-Alert, primit, după miezul nopții, în jurul orei 3.00, pe telefon, și în care era menționat:

„Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Păstrați-vă calmul! Adăpostiți-vă în beciuri sau în adăposturi de protecție civilă. În lipsă de adăpost, rămâneți în interiorul casei, departe de geamuri și de pereții exteriori. Durata estimată: 90 de minute”.

Referitor la această situație alarmantă, Mihai și-a exprimat nedumerirea:

„What ? Ce naiba să cadă ?”.

Unii internauții din Tulcea și din Constanța s-au grăbit să posteze mesaje de îngrijorare pe conturile sociale. Alții, dimpotrivă, par că deja s-au obișnuit cu aceste avertismente:

„Ați primit și voi asta ? În Tulcea au fost două alerte, noaptea trecută, dar ne-am obișnuit, că sunt din două în două săptămâni. Acum închidem telefonul și ne întoarcem pe cealaltă parte” sau „Un mod foarte eficient de a ține populația în tensiune si spaimă. O modalitate de a justifica cheltuieli suplimentare pentru înarmarea unei părți beligerante într-un război care nu este al nostru... Astfel de "alerte" se vor înmulți”.

Altcineva a adăugat:

„Tu acum ai văzut-o? M-a trezit și treaz am rămas! Am așteptat atacul rușilor! Doar Constanta și Tulcea au primit mesajul!”.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Daniel Năstase, purtător de cuvânt ISU Tulcea, a explicat ce s-a întâmplat, azi-noapte, de fapt:

„În această seară a fost transmis un mesaj RO-Alert pe teritoriul județelor Tulcea și Constanța, după ce structurile de apărare și securitate națională au interceptat un posibil atac al Federației Ruse asupra unor obiective de pe teritoriul Ucrainei”.

De ce Mihai Trăistariu refuză să cânte pe mâncare, la nunți?

În interviul exclusiv  pentru Click!, Mihai Trăistariu a dorit să precizeze și faptul că nu cântă gratis, decât în anume situații de excepție:

„Au fost situații, în viață, când am mai cântat fără bani, De pildă, la concertele caritabile. Nici la președinta fan clubului meu nu i-am luat bani la nuntă. Dar, în general, în procent de 99% din cazuri, iau bani, pe firmă, cu TVA...

Se întâmplă însă să mi se mai dea ceva în plus. Când mai cânt la zilele comunelor, vine primarul și le zice oamenilor: „Să-i dați băiatului ăstuia și niște caș și palincă!”. Am primit și pepeni, când am fost la Dăbuleni, câte un coș de cârnați, cozonaci, ouă roșii, de Paște, depinde când și pe unde am fost invitat. Nu am acceptat însă să mă duc să cânt pe mâncare!”. 

Ce onorariu fix are solistul Mihai Trăistariu?

Artistul ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și ce onorariu are, la evenimente. Susține că este același, din 2006, că nu l-a majorat absolut deloc:

„Eu am un onorariu de 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute, la un spectacol, la o nuntă, la un eveniment. Nu l-am majorat, este același, din 2006, anul în care am câștigat locul 4 la Eurovision cu piesa „Tornero””. 

Ce spune despre furtuna de pe Litoral, care a băgat spaima în turiști?

Mihai Trăistariu, artistul care câștigă zeci de mii de euro și din turism, având șase apartamente la Mamaia Nord, pe care le închiriază turiștilor, în sezonul estival, ne-a vorbit și despre ploile care au făcut ravagii pe întreg litoralul românesc, în 2024:

„Am noroc că, în dreptul meu, unde am cele șase apartamente, în Mamaia Nord, nu prea sunt bălți. Dar, da, mai sunt zone neasfaltate și fără canalizare, știu două zone unde se inundă mereu. Va trebui să mai facă ceva. E păcat ca o ploaie să strice vacanța turiștilor, și, dacă vii cu mașina, să plutești ca o barcă”, mai spune acesta, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net