Mihai Trăistariu, disperat să găsească secretul tinereții fără bătrânețe: „Țin post negru, cu apă chioară. Vreau să trăiesc 120 de ani, până mă criogenez”. Cum se simte artistul după primele 3 zile fără mâncare?

#Exclusiv Click!

Solistul Mihai Trăistariu (47 de ani) a decis să urmeze exemplul artiștilor Mihai Onilă, din trupa AXXA, și al lui Damian Drăghici, care au slăbit vizibil, după ce au ținut post negru, numai cu apă. Exclusiv pentru Click!, Mihai ne-a dezvăluit cum se simte, după primele trei zile, în care n-a mâncat nici măcar un colț de pâine.

Cum se simte Trăistariu după primele trei zile de post negru?

Mihai Trăistariu a început, în urmă cu trei zile, postul negru, pe bază de apă, fără pic de mâncare, din dorința de a scăpa de câteva kilograme. Speră să reziste măcar 7 zile:

„Am început un post cu apă chioară și atât. Mă simt foarte bine, în a treia zi, e ușor, însă, în prima zi, am fost puțin slăbit. M-am mai documentat, trebuie să iau și puțină sare. Greul vine după 7-8 zile. Am citit că, după 24 de ore, de post negru, numai cu apă, dispare grăsimea, nu numai de pe burtă, ci și de pe organe.

Iar, după trei zile, corpul își mănâncă toate celulele nefolositoare, bolnave, dacă există, la mine nu este cazul. Eu merg pe prevenție. Aș vrea să țin măcar o săptămână acest post, pentru prima tură”, ne-a declarat solistul, exclusiv pentru Click!

Câți ani vrea să trăiască Mihai Trăistariu?

Mihai Trăistariu recunoaște că este obsedat de ideea de a trăi cât mai mult, dacă s-ar putea, chiar și 120 de ani, limita maximă pe care o poate atinge un om:

„Țin această dietă cu apă și pentru că vreau să trăiesc mult, până la 120 de ani, până când mă criogenez. Specialiștii în domeniu susțin că omul este programat să trăiască 120 de ani, dacă am fi atenți la stilul de viață. Dar, din cauza bolilor, alimentației proaste, nedormitului și stresului, ne scurtăm mult zilele, mulți nu prind nici 80 de ani”.

Mihai Onilă a slăbit 18 kg, după 40 de zile de post negru

Cel mai mult a rezistat, fără să mănânce nimic, Mihai Onilă (54 de ani), solistul trupei AXXA. După exact 40 de zile, în care a băut apă, a ajuns, de la 86,4 kg, la 68,3 kg. Acesta a povestit, despre teribila experiență, pe contul de Facebook:

„Acum, am să explic cum a fost posibil să nu mănânc mâncare fizică 40 de zile, și probabil încă minim 3-5 zile, în care trupul nu îmi va permite să mă întorc la mâncare fizică, decât lichide din legume sau fructe!

Am spus deja că sunt Terapeut! Ce înseamnă asta? Înseamnă că eu am învățat tehnici de redresare și de reabilitare energetică a omului, astfel încât să pot să mă redresez și să mă recalibrez singur, ori de câte ori a fost nevoie și, vă spun din proprie experiență, că a fost nevoie de multe ori!

„Pentru mine a fost posibil!”

Cu acest post, omul pierde părți din suflet, i se descentrează centrii energetici, își pierde voința și multe alte lucruri pe care cu certitudine le voi descrie într-o carte! Iar eu cunoscând cum și unde să lucrez am schimbat, am înlocuit în mine părțile pe care le pierdeam!

Cum am spus, ca să pot trece, prin tot acest proces, am studiat Școlile de Lucru cu Lumina, am terminat Școala de Radiestezie și mi-am făcut singur toate măsurătorile Radiestezie, sunt Preot Melchizedek, sunt Arhistrateg, pentru cei care cunosc despre ce este vorba. Deci, oricât de imposibil ar fi fost pentru unii, pentru mine a fost posibil! În final, pot recunoaște, în fața tuturor, un singur lucru, acela pe care l-a spus și Iisus Hristos - Credința ta te-a vindecat!”, a spus Mihai Onilă.

Damian Drăghici a slăbit 5 kg, după 7 zile de post negru

Dar și artistul Damian Drăghici (54 de ani) a povestit, pe conturile sociale, despre acest post, pe care l-a încheiat după 7 zile, și care l-a ajutat să slăbească 5 kilograme.

„A șasea zi de post negru… doar cu apă! M-am trezit dimineața, la 07.30, pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva, pe la ora 13.00, am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihnit puțin și mi-am revenit.

Deci, în continuare, beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest, sunt foarte bine. M-am și tras puțin, după cum vedeți. Dar nu am făcut-o numai pentru dietă sau pentru slăbit. Am făcut-o și pentru partea emoțională. Și pentru cea spirituală”.

Nu ignorați avertismentul nutriționiștilor!

Atenție! Nutriționiștii avertizează că postul negru, numai cu apă, trebuie ținut strict sub supraveghere medicală și numai cu acordul doctorului, mai ales dacă sunteți diagnosticați cu diverse boli, pentru a nu vă agrava starea de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net