Oana Lis a răbufnit la adresa criticilor!: «E ușor să judeci și să arunci cu pietre»

5 octombrie 2022 15:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Lis, 43 de ani, trece printr-o perioadă foarte dificilă, deoarece soțul ei, Viorel, 78 de ani, se simte slăbit și a devenit total dependent de ea. Oana este foarte dedicată partenerului ei de viață, fapt pe care l-a dovedit ani la rând, însă unii continuă să o blameze. Recent, Oana nu a mai suportat criticile și i-a pus la punct pe hateri. 

Oana Lis este o soție grijulie și dedicată, iar în ultima vreme îngrijirea soțului ei îi ocupă cea mai mare parte a timpului. Cu toate că cei doi își sunt alături la bine și la greu de 25 de ani, unii încă o mai acuză pe Oana Lis că stă alături de fostul edil al Capitalei, din interes. 

Vezi și: Cum arată Viorel Lis după lupta cu boala! Prima apariție TV a fostului edil: «Am trecut prin toate»

Deși nu este prima dată când este judecată în acest fel, Oana Lis a răbufnit recent la adresa celor care o critică și a transmis un mesaj foarte vehement. 

«Azi am de umblat pe la vreo 3 medici, la 3 cabinete în zone diferite ale orașului. Pentru a-i lua rețetele lui Viorel și trimiteri, etc. Apoi, sa-i dau comanda la o pereche de ochelari. Apoi, la farmacie sa-i iau rețetele. Asta e ziua mea de azi, ca să știe și cei care ma comentează aiurea. Cea mai aberanta, răutăcioasa și șocantă vorba pe care am citit-o eu de curând despre mine pe care mi-a scris-o un tip pe Facebook-ul meu...e ca eu "ma folosesc acum de Vio." E ușor sa judeci si sa arunci cu pietre....e greu insa sa înțelegi și sa te implici activ. Iar cei ce dau doar din gură nu prea știu sa dea din altceva», a scris Oana Lis pe Facebook. 

Citește și: Situație disperată! Oana și Viorel Lis, la limita sărăciei: „Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării!"

Oana vrea să-i angajeze o asistentă medicală lui Viorel Lis

Oana Lis și Viorel traversează o perioadă grea, mai ales din punct de vedere financiar, cea mai mare parte a resurselor ducându-se pe tratamentele fostului primar al Bucureștiului, care este imobilizat în scaun cu rotile. 

Află și: Oana Lis, totul despre chinurile inimaginabile ale lui Viorel Lis: „Nu am avut nici bani de cavou!”

Soția lui Viorel Lis a povestit despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru a asigura amândurora traiul de zi cu zi. Unul dintre cele mai dificile și mai triste momente a fost atunci când a fost nevoită să amaneteze verigheta, ca să îi ia lui Viorel un cărucior rulant. 

Oana Lis a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că unii au sfătuit-o să-l ducă pe Viorel la un azil, însă ea are de gând să reziste până la capăt. De asemenea, vrea să facă solicitare pentru ajutor social, astfel încât o asistentă să vină acasă și să îi ofere îngrijire specializată lui Viorel Lis. 

„Mi-au zis și oamenii din spital, «Oana ești extraordinară că stai cu el». Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipă! Sper să reușesc totuși până la capăt, să mă țină puterile!  O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Mai multe