Pepe și Yasmine și-au botezat juniorul: „Sunt disperat după fii-miu. Este mândria vieţii mele!”

21 noiembrie 2022 21:31   Vedete românești

Mare petrecere în familia îndrăgitului artist şi prezentatorul show-ului de transformări de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”. Pepe (43 ani) s-a bucurat din plin sâmbătă seara, 19 noiembrie, de o petrecere pe cinste organizată special pentru botezul celui de-al treilea copil al său, Pepe junior. 

La începutul lunii iunie, Pepe a devenit tată de băiat şi de atunci nu-şi mai încape în piele de fericire pentru că acum are o familie de nota 10. Pe lângă cele două fete pe care le are din căsătoria cu Raluca Pastramă, Maria (10 ani) şi Rosa Alexandra (7 ani), acum are şi băieţel - Pepe jr.

Şi pentru că botezul bătea la uşă şi postul Crăciunului a început deja,  artistul având un program extrem de încărcat, a decis să îşi boteze băieţelul sâmbătă seara, pe data de 19 noiembrie, iar petrecerea la un restaurant select din Bucureşti. Deşi s-a spus iniţial că naşii lui Pepe jr. au fost cuplul Andra şi Cătălin Măruţă, care l-au cununat pe artist şi atunci când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, iată că de această dată Pepe a vrut ca totul să fie în familie, mai precis, fratele lui Pepe, Giani, şi soţia acestuia.

„Am fost la botez la copilul lui Pepe şi e normal, avem o relaţie minunată cu aceşti oameni, dar n-am fost naşi. Pepe este unul  dintre  cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi naşii copilului (…). Am rămas prieteni şi cu Raluca”, a spus Cătălin Măruţă, pentru a preciza faptul că el şi Andra au fost prezenţi în calitate de prieteni apropiaţi ai lui Pepe la botezul băieţelului său, şi nu de naşi.

Pepe a cântat la botezul băieţelului său

Petrecerea de botez a fost una cu fast. Diana Matei şi Taraful Cleante, Connect-R, Mandinga şi mulţi alţi prieteni şi colegi de breaslă i-au fost alături lui Pepe, în această zi pe care o va ţine minte toată viaţa pentru că şi-a dorit dintotdeauna un băieţel. Pepe adoră să se implice în creşterea micuţului său atunci când are timp şi nu e plecat la concerte! Îi face băiţă, îl hrăneşte şi se joacă cu el!

Sunt disperat după fii-miu! E mândria vieţii mele! Sunt super mândru şi fericit pentru familia mea, pentru realizări şi mai alea pentru faptul că sunt sănătoşi! Şi că zâmbesc în fiecare zi!”, ne-a declarat fericitul tătic. Şi pentru că a fost o petrecere de familie, Pepe s-a simţit atât de bine încât a cântat la botezul juniorului său. Atmosfera a fost una de zile mari, iar artistul le-a avut alături şi pe fetele lui din căsătoria cu Raluca Pastramă, Maria şi Rosa, după cum a postat o imagine cu ele pe pagina sa de Instagram, cu mesajul „Cu iubirile mele”.

Nici tânăra mămică Yasmine Ody nu s-a lăsat mai prejos, ea ieşind repede în evidenţă la petrecere. Yasmine a purtat un costum alb, care îi venea ca turnat, şi a fost extrem de elegantă. Pepe şi Yasmine au dansat şi s-au bucurat din plin de fericitul eveniment, alături de invitaţii lor. După ce a divorţat de Raluca Pastramă şi şi-a refăcut viaţa alături de Yasmine Ody, Pepe a preferat multă discreţie în noua lui relaţie de cuplu şi viaţa de familie. S-a căsătorit în secret cu mama băieţelului sau, şi-a anunţat doar apropiaţii şi fanii, pe canalul său de YouTube.

Doar comunitatea Pepe Online a aflat că aşteaptă al treilea copil şi la fel a procedat şi cu botezul, ţinând totul în secret.  Yasmine Ody, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară pe Pepe, este de profesie make-up artist şi s-a născut în anul 1995,  are 27 de ani şi este extrem de fericită lângă celebrul artist.

Diana Matei şi-a încărcat bateriile la Roma înainte să cânte la Pepe

Diana Matei (40 de ani) a simţit nevoia unei vacanţe. Artista are un program extenuant cu evenimente, cântări şi emisiuni aşa că din când în când mai simte nevoia de câte o mică escapadă împreună cu soţul ei, Marian Cleante.

Am avut aproape 5 zile împreună la Roma, nu am făcut nimic. Am dormit, am mâncat am călătorit şi ne-am răsfăţat. Am dormit foarte mult.  Aveam un eveniment care ni s-a amânat şi am zis că ăsta este momentul să putem pleca puţin doar noi doi, e un semn şi trebuie să plecăm câteva zile. Am făcut foarte bine, aş mai fi avut nevoie de încă vreo 5 zile, cred că 10 zile sunt perfecte pentru o vacanţă pentru că am avut un an greu, plin, nebun. M-am întors cu bateriile încărcate!”, a mărturisit pentru Click!, Diana Matei. 

Are o siluetă de invidiat şi nu se sfieşte să spună că face foamea pentru a reuşi să se menţină în formă: „Nu mănânc! Mi-e foame tot timpul. Nu mănânc din 2002. Sunt foarte atentă cu mâncarea, gust, sunt foarte pofticioasă!”, a mai povestit Diana Matei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe