Roxana Vancea și-a supus soțul unei provocări care a stârnit sute de reacții în mediul online. Ce a putut să facă Dragoș Paiu: „Vă provoc”

4 septembrie 2024 11:20   Vedete românești

Roxana Vancea (34 de ani) a reușit să stârnească hohote de râs în mediul online. Vedeta și-a provocat partenerul să facă un challenge viral pe rețelele de socializare. Cei doi s-au filmat în ipostaze hilare pe internet și și-au făcut fanii să râdă cu gura până la urechi.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios. Bărbatul a intrat în viața ei alături de Milan, băiețelul lui dintr-o relație anterioară, pe care vedeta l-a iubit din prima clipă. Ulterior, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian, iar împreună formează o familie minunată. 

„Ne-am distrat tare. Vă provoc să vă provocați partenerii”

Roxana Vancea este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară în viața de zi cu zi. Recent, fosta iubită a lui Bendeac a publicat un filmuleț în care apare alături de soțul ei, pe care l-a supus unei provocări de-a dreptul haioase.

Dragoș Paiu a fost nevoit să îmbrace o pereche de pantaloni fără să își folosească mâinile, ci doar prin mișcări ale trunchiului și picioarelor. În această provocare i s-a alăturat și Roxana, care s-a maimuțărit în toată regula. Challenge-ul a reușit să stârnească hohote de râs în rândul fanilor vedetei, care au promis că vor încerca și ei trendul viral pe internet. 

„Mă uitam la el și fredonam: „Hai Roxana, hai Roxana”/ „Trebuie să fac și eu challenge-ul ăsta, dar fără chiloți”/ „Ce nebunatici sunteți”/ „Foarte tare, râd de mă prăpădesc, bun de încercat”/ „Zăpăciți sunteți, ați făcut internetul să râdă”/ „Ce bine că am aflat de trendul ăsta, îl voi încerca cu soțul meu”/ „Roxana, amuzantă ca de obicei”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Roxanei Vancea. 

Ce relație are Roxana Vancea cu cei doi copii, Milan și Zian

Roxana Vancea a intrat în rolul de mamă după ce s-a cunoscut cu Dragoș Paiu, acesta având un băiețel dintr-o relație anterioară. Ulterior, vedeta a devenit mama propriului copil în 2021, când viața ei s-a schimbat radical. Nu face diferențe între cei doi băieți, iar asta o ajută să se înțeleagă de minune cu Milan și Zian. 

“Nu am stat niciodată mai mult de 2, 3 ore fără Zian. Pe Milan îl impart cu mama lui și sunt învățată să nu doarmă tot timpul cu mine, deși atunci când vine la noi, doarme cu mine. Este foarte greu să îl împart pe Milan și a fost greu întotdeauna. Acum, practic, Zian îi umple golul lui Milan, dar este greu și pentru Zian pentru că rămâne plângând, se trezește din somn și striga după fratele lui.

Este foarte supărat când pleacă Milan, pentru că ei sunt foarte uniți. Milan mi-a spus “mamă” încă din primul an. Stă foarte mult timp cu noi, merge cu noi în toate vacanțele, stă cu noi de sărbători, deci este normal”, a declarat Roxana Vancea pentru Playtech, în urmă cu ceva timp.

Mai multe