Ce le interzice Roxana Vancea celor doi copii: „Nu sunt vreo psihopată! Le mai permit unele lucruri”

Roxana Vancea, în vârstă de 34 de ani, se mândrește cu familia pe care și-a întemeiat-o alături de Dragoș Paiu, soțul ei. Bineînțeles, este o mămică model și are grijă ca micuților ei, Zian și Milan, să nu le lipsească nimic. Însă, se pare că fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” are o regulă clară pe care cei doi băieți trebuie să o respecte.

Regula pe care copiii Roxanei Vancea trebuie să o respecte / foto: arhiva Click!
Regula pe care copiii Roxanei Vancea trebuie să o respecte / foto: arhiva Click!

Roxana Vancea trăiește o adevărată poveste de dragoste cu soțul ei, Dragoș Paiu. De când s-a căsătorit civil în 2019 și a făcut nunta la începutul lunii martie 2024, vedeta a pus cariera profesională pe plan secund pentru a se dedica cât mai mult familiei sale. Cei doi au împreună doi copii, Zian, în vârstă de 2 ani și câteva luni, și Milan, de 6 ani, băiatul antrenorului de fitness dintr-o altă relație.

Cu toate că își dorește și face tot posibilul ca celor doi băieți să nu le lipsească nimic, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” are reguli clare în ceea ce privește creșterea lor. Mai exact, a dezvăluit că preferă ca Zian și Milan să petreacă mai mult timp în natură, astfel că nu-i lasă să stea prea mult în fața televizorului sau a telefonului, regulă pe care cei mici trebuie să o respecte.

Roxana Vancea: „Nu sunt vreo psihopată!”

„Eu reușesc să îi țin mereu ocupați. Avem nonstop activități împreună, în aer liber. Aleg, în general, locații unde nu văd așa ceva. Nu le dau telefonul în mână deloc. Sunt multe lucruri de făcut în natură. Doar chestia asta cu telefonul o am. Nu sunt vreo psihopată! Le mai permit unele lucruri, le dau și dulce. Oricum, trebuie să-ți spun că au cea mai mare libertate din lume. În fața televizorului nu sunt liberi deloc.

Au mai multă libertate făcând activități decât atunci când ar sta în fața televizorului. Nu știu dacă există o vârstă potrivită de la care un copil să stea pe telefon. Cu cât mai târziu, cu atât mai bine”, a declarat Roxana Vancea, pentru spynews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net