Roxana Vancea și iubita lui Ronaldo, „concurență” pentru cele mai incendiare ipostaze la saună. Cum s-au filmat cele două: „Rar mi-a fost dat să văd”

Ultima actualizare:

Roxana Vancea și Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, au încins internetul după ce au făcut „concurență” pentru cele mai sexy apariții la saună. Cele două au publicat filmulețe în care și-au expus formele demne de invidiat și au stârnit o mulțime de reacții pe rețelele de socializare.

Georgina Rodriguez și Roxana Vancea, apariții sexy la saună / Foto: Colaj Instagram
Georgina Rodriguez și Roxana Vancea, apariții sexy la saună / Foto: Colaj Instagram

Roxana Vancea și Georgina Rodriguez, imagini incendiare de la saună

Roxana Vancea (34) de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât este cunoscută la scară largă în România. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut furori pe internet, după ce s-a filmat în ipostaze hot, în timp ce se afla la saună.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, fosta iubită a lui Bendeac și-a etalat formele bine lucrate la sala de fitness și a stârnit o mulțime de reacții în rândul internauților. Mai ales că, focoasa brunetă s-a lăsat condusă de mișcări lascive, care i-a înnebunit pe fani. Cu ea a făcut „concurență” și iubita lui Cristiano Ronaldo, care s-a lăsat filmată în ipostaze și mai incendiare.

Georgina Rodriguez (30) de ani a fost la saună împreună cu partenerul ei, în fața căruia s-a afișat provocator. Filmulețele cu cele două vedete au devenit un subiect controversat în ultimele zile, iar internauții au luat „foc”, dovadă fiind chiar comentariile pe care le-au scris la postările celor două dive. 

„Vai de mine, ești incendiară”/ „Ai încins atmosfera”/ „Arăți superb, ești rară”/ „Așa corp, rar mi-a fost dat să văd”/ „Ești minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Roxanei Vancea. 

Pe de altă parte, Georgina Rodriguez a primit o mulțime de laude pentru felul în care arată, dar în același timp a reușit să le încingă imaginația bărbaților. 

„Tu ești inspirația mea” / „Te iubesc, frumoaso” / „Ești sexy, mă bucur să îți văd postările”/ „Dacă ai fi fost a mea...” / „Ce n-aș da să te am” , / „Ronaldo trebuie să fie tare fericit că are o așa femeie lângă el”, au fost câteva dintre comentariile scrise la postarea Georginei Rodriguez. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
reese witherspoon gettyimages jpg
 Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani)
taylor mega festivalul film venetia profimedia (1) jpg
foto vladuta lupau si olguta berbec jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net