#Exclusiv Click!

Sarah Prodan, apropieri suspecte cu French Montana, la „Beach, Please!” Ce legatură există între cei doi? Prodanca: „Copiii mei nu știu ce-s drogurile”

16 iulie 2024 9:52   Vedete românești

Sarah Dumitrescu Prodan (24 de ani), fiica uluitor de sexy a impresarei Anamaria Prodan, a făcut furori la „Beach,Please!”. Sarah s-a „lipit” de nimeni altul decât rapperul american French Montana. Lumea de la festival și-a dat coate! Click! a aflat ce relație există între cei doi! 

Sarah Prodan și French Montana, noul cuplu de la „Beach, Please!? „Toată lumea a zis că sunt împreună”

Sarah Dumitrescu Prodan s-a aflat în primele rânduri, din zona VIP, duminică seara, la festivalul „Beach, Please!”, de la Costinești. 

Sexy baschetbalista a venit la festival însoțită de fratele său, Laurențiu Reghecampf junior, dar și de alți câțiva prieteni, ca să se distreze și să-și revadă idolii. 

Toată lumea, însă, a observat apropierea suspectă a fiicei impresarei de nimeni altul decât rapperul american French Montana.  
Sarah a stat non-stop lângă rapper, fiind singura fană lăsată să se apropie de artist, în zona VIP. Cei doi s-au pozat împreună, și-au zâmbit non-stop, de parcă se cunoșteau de o viață. 

 „Nu e genul de tipă care să apară în fundul gol”

Publicul a început să-și dea coate și mulți tineri țipau prin preajmă că baschetbalista ar forma un cuplu cu French Montana! 

Click! a aflat, însă, că adevărul este cu totul altul în ceea ce-i privește pe cei doi. Sarah, fiica impresarei, a stat mult timp în America, unde a jucat baschet de performanță și se cunoaște încă de pe atunci cu celebrul artist american. 

„Se știu din America. Toată lumea a crezut că sunt împreună, dar Sarah nu e impresionată de nimic. Nu e genul de tipă care să apară în fundul gol ca să atragă bărbații. Sarah este aparte. 

Toți o apreciază pentru ce are în cap și pentru performanță, nu pentru fustele scurte, chiar dacă arată de vis“,  au declarat prietenii baschetbalistei, pentru Click!

De ce și-a lăsat Anamaria Prodan copiii la festivalul lui Shelly? „Am copii cuminți, nu merg pentru droguri sau prostituție”

Festivalul „Beach, Please!” a fost marcat, anul acesta, de numeroase scandaluri și controverse. Wiz Khalifa a fost săltat de Poliție după ce a tras un joint cu canabis pe scenă. Rapper-ul este acum urmărit penal pentru deținere de droguri de risc. 

Anamaria Prodan (51 de ani) spune, însă, că ei nu-i este teamă deloc să-și lase copiii la un astfel de festival. 

„Dacă ai copii buni, cuminți, care nu merg pentru droguri sau prostituție … copiii mei sunt aparte. Nu știu ce-s drogurile. Nu-s interesați de așa ceva!

Nu îmi e teamă de nimic pentru că eu știu ce copiii am!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

French Montana l-a invitat pe Andrew Tate pe scenă 

În ultima seară de festival, publicul a avut parte de o altă surpriză. Andrew Tate, în prezent judecat pentru trafic de persoane și viol, a fost invitat pe scenă de artistul French Montana. 

Controversatul milionar și-a făcut apariția pe scenă pe una dintre celebrele melodii ale lui Florin Salam, fiind primit cu ovații de publicul care era în delir când s-a auzit muzica lui Salam.

„Faceți zgomot pentru fratele meu, Andrew Tate. (...) România te iubește, frate”, a strigat rapperul French Montana.

Florin Salam a fost a reacționat imediat când a văzut momentul de la Beach, Please!

„V-am promis că o să fiu prezent! Vă mulțumesc celor care faceți posibil în România așa frumusețe de festival. Trăiască frații Tate!”, a fost mesajul transmis de Florin Salam, pe pagina sa de Instagram.

Mai multe