#Exclusiv Click!

Sarah Prodan, atac la bărbații din România! L-a pus la punct chiar și pe Alex Delea: „Fetele Prodan nu au noroc”

9 aprilie 2023 8:32   Vedete românești

Frumoasă, dar fără noroc în dragoste?! Sarah Prodan e copia fidelă a mamei sale, impresara Anamaria Prodan. Cele două seamană leit, la gesturi și la comportament. Sarah calcă pe urmele mamei sale, se pare, și în ce privește viața personală. Tocmai ce a ieșit dintr-o relație de lungă durată și nu vrea să mai audă de bărbați! Blonda l-a pus la respect până și pe Alex Delea, câștigătorul de la „Survivor", care a tot curtat-o în ultima vreme.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a jucat baschet de performanță în America. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, s-a întors, însă, în România anul trecut, pentru a-și susține mama aflată, la acel moment, în proces de divorț de Laurențiu Reghecampf. Sarah a decis să rămână o perioadă lângă mama ei, pentru a o susține.

Ajunsă la București, blonda s-a integrat de minune în lumea mondenă de la noi. Merge împreună cu mama ei la evenimente și la prezentări de modă. Nu lipsește nici din cluburile de fițe din Capitală, iar băieții de oraș au auzit deja că e singură, după ce ultima ei relație serioasă și de lungă durată s-a dus pe apa sâmbetei.

Fiica cea mică a Prodancei a fost deja curtată de Lino Golden, și mai nou de Alex Delea, care i-a tot dat târcoale la o ieșire în club, dar fără sorți de izbândă. Și asta pentru că Sarah nu mai are încredere în bărbați, după ce a fost crunt dezamăgită de ultimul ei iubit, care se pare că ar fi părăsit-o pur și simplu.

Sarah Dumitrescu, părăsită și ea?! „Femeile Prodan nu au noroc în dragoste!”

Sarah a și declarat că și-a pus tot sufletul pe tavă în această relație, dar se pare că iubitul ei nu a fost la fel de implicat.

Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a declarat Sarah, pentru Click!

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan și este rodul iubirii acesteia cu primul său soț, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu.

Fiica Prodancei a fost legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California.

La finalul anului trecut, Sarah a fost operată, însă, de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la piciorul la care a mai fost operată. În prezent, este încă în recuperare și așteaptă să semneze cu o nouă echipă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe