Secretul din tinerețe al Mirelei Vaida. Cine a fost bărbatul celebru de care s-a îndrăgostit și a făcut-o cunoscută

27 septembrie 2024 13:11   Vedete românești

Mirela Vaida (42 de ani) a debutat în televiziune încă de la o vârstă fragedă, fiind susținută de un bărbat celebru. Acesta a condus-o in industria divertismentului, iar acum este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Puțini știu însă, că vedeta a avut și o relație cu el.

Bărbatul celebru de care Mirela Vaida s-a îndrăgostit pentru prima dată

Despre cariera Mirelei Vaida se cunosc o mulțime de detalii, însă atunci când vine vorba despre viața ei personală, vedeta este ceva mai rezervată. De exemplu, puțini sunt cei care știu cine a fost prima dragoste a vedetei. În urmă cu mai bine de 2 decenii, celebra prezentatoare de la Acces Direct s-a iubit cu un bărbat cunoscut la vremea aceea. Povestea de iubire dintre cei doi a început în anul 2002, când Mirela Vaida își începuse cariera în muzică.

Acela a fost momentul când l-a cunoscut pe Claudiu Popescu, fondatorul unei trupe cunoscute din acea vreme, numită „No Name”. Pe atunci, prezentatoarea nu lucra în televiziune, pasiunea ei fiind muzica. Ulterior, a devenit cunoscută prin intermediilor pieselor lansate alături de formația „D’or”.

Din păcate, relația dintre Claudiu Popescu și Mirela Vaida avea să dureze doar un an de zile, întrucât ulterior au decis să o ia pe drumuri separate.

„Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură. Din februarie s-a despărțit de iubitul ei, Claudiu de la «No Name»”, spunea presa în 2003.

S-a căsătorit cu Alexandru Vaida în 2009

Imediat după despărțire, vedeta și-a început cariera în televiziune, în timp ce fostul ei partener s-a retras din lumea mondenă, odată cu trupa pe care a fondat-o. În 2009, Mirela Boureanu, pe numele ei de fată, s-a căsătorit cu Alexandru Vaida, iar de atunci formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

El este director comercial la o firmă din Mediaș, motiv pentru are călătorește foarte des. Prezentatoarea de la Antena 1 și-a dorit enorm să devină mamă, motiv pentru care astăzi are 3 copii, de care se ocupă cu sfințenie.

„Eu mereu am zis că-mi doresc trei copii, chiar patru am zis la un moment dat. Acum că or fi trei, că or fi patru… O fi greu, dar unde cresc doi, crește și al treilea, unde cresc trei, crește și al patrulea”, spunea Mirela Vaida în urmă cu ceva timp.

Mai multe